Behind the scenes: Metsien kätkemä, YLE TV1

Ne jotka ovat tarpeeksi hulluja uskoakseen, että voivat muuttaa maailman, vielä tekevät sen. — Steve Jobs

Meidän oma kotimaanmatkailua liputtava yhdeksänosainen TV-sarja. Kuvattu kuluvan vuoden aikana ympäri Suomea ja mitä upeimmissa lokaatioissa.

Siinä se nyt on.

Enkä osaa pukea sitä yhdeksikään sanaksi, sanoiksi, lauseeksi saati ilmeeksi, sillä olen vaan kokonaisvaltaisesti niin onnellinen, ettei mitään tolkkua. Mitä upealla työryhmällä ja ystävyydellä voi saada aikaan on toivottavasti jotain sellaista, mikä muuttaa meidän suomalaisten matkailutottumuksia tulevaisuudessa: tämän ohjelman on tarkoitus synnyttää seikkailuja Suomessa.

Tässä pieni maistiainen siitä, miltä ensi kesänä Ylen kanavilla esitettävä Metsien kätkemä näyttää.

 

 

Kiitos yhtiökumppanini Antti sekä perustamansa outdoor-yhteisö Retkipaikka, kiitos ihanista ihanin Reetta ja laivakoira Luna, kiitos mielettömän lahjakkaat Miikka & Flatlight Creative House, P.A.U, Yle Areena ja Yle TV1 sekä kaikki muut, jotka olette osallistuneet ja mahdollistaneet tämän unelman ja TV-sarjan syntymisen.

Kulissien takaa on paljon tarinoita, kuulette niistä toisella kertaa. Mutta vinkkaan silti, että pääsette fiilistelemään behind the scenes -materiaalia muun muassa Instagramista tägillä #metsienkätkemä. Ja totta kai me ollaan myös Facebookissa!

 

IMG_6500

nellas IMG_6735

bengtskar-13

IMG_6413 (1) IMG_6729 (1)

bengtskar-9

bengtskar-11

bengtskar-3

bengtskar-12

bengtskar-10

bengtskar-17

IMG_6689

 

je1 je2

Talviretkeilijän opas

Talviretkeilijän opas tarjoaa Jouni Laaksosen vuosikymmenien kokemukseen perustuvat vinkit helpoista päivä- ja perheretkistä vaativiin talvivaelluksiin. Näillä ohjeilla nuotio syttyy lumihangenkin keskellä ja telttailu on turvallista myös silloin, kun mittari on miinuksella.

Osta tarjoushintaan!
Uutta vuoteen 2023

Haaveiletko retkeilytoimittajan ammatista?

Aloita vuosi 2023 inspiroitumalla luonnosta ja lähde sanojentäyteiselle neulaspolulle kohti luontokirjoittajan unelmiasi! Eräkirjailija, retkeilytoimittaja ja luontokuvaaja Monni Himarin verkkokurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat syventää luonnon kuvailua ja maalata sanat maisemiksi.

Ilmoittaudu

UUTISKIRJE

Monni Himari

Marinella Himari

KAUKOKAIPUU-matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Näillä preseteillä käsittelen kaikki blogin valokuvat.

Privacy Preference Center