Ne jotka ovat tarpeeksi hulluja uskoakseen, että voivat muuttaa maailman, vielä tekevät sen. — Steve Jobs

Meidän oma kotimaanmatkailua liputtava yhdeksänosainen TV-sarja. Kuvattu kuluvan vuoden aikana ympäri Suomea ja mitä upeimmissa lokaatioissa.

Siinä se nyt on.

Enkä osaa pukea sitä yhdeksikään sanaksi, sanoiksi, lauseeksi saati ilmeeksi, sillä olen vaan kokonaisvaltaisesti niin onnellinen, ettei mitään tolkkua. Mitä upealla työryhmällä ja ystävyydellä voi saada aikaan on toivottavasti jotain sellaista, mikä muuttaa meidän suomalaisten matkailutottumuksia tulevaisuudessa:

tämän ohjelman on tarkoitus synnyttää seikkailuja Suomessa.

Tässä pieni maistiainen siitä, miltä ensi kesänä Ylen kanavilla esitettävä Metsien kätkemä näyttää.

Kiitos tuore yhtiökumppanini Antti sekä perustamansa outdoor-yhteisö Retkipaikka, kiitos ihanista ihanin Reetta ja laivakoira Luna, kiitos mielettömän lahjakkaat Miikka & Flatlight Creative House, P.A.U, Yle Areena ja Yle TV1 sekä kaikki muut, jotka olette osallistuneet ja mahdollistaneet tämän unelman ja TV-sarjan syntymisen.

Kulissien takaa on paljon tarinoita, kuulette niistä toisella kertaa. Mutta vinkkaan silti, että pääsette fiilistelemään behind the scenes -materiaalia muun muassa Instagramista tägillä #metsienkätkemä. Ja totta kai me ollaan myös Facebookissa!


IMG_6500

nellas IMG_6735

bengtskar-13

IMG_6413 (1) IMG_6729 (1)

bengtskar-9

bengtskar-11

bengtskar-3

bengtskar-12

bengtskar-10

bengtskar-17

IMG_6689

je1 je2

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center