Behind the scenes: Metsien kätkemä, YLE TV1

Ne jotka ovat tarpeeksi hulluja uskoakseen, että voivat muuttaa maailman, vielä tekevät sen. — Steve Jobs

Meidän oma kotimaanmatkailua liputtava yhdeksänosainen TV-sarja. Kuvattu kuluvan vuoden aikana ympäri Suomea ja mitä upeimmissa lokaatioissa.

Siinä se nyt on.

Enkä osaa pukea sitä yhdeksikään sanaksi, sanoiksi, lauseeksi saati ilmeeksi, sillä olen vaan kokonaisvaltaisesti niin onnellinen, ettei mitään tolkkua. Mitä upealla työryhmällä ja ystävyydellä voi saada aikaan on toivottavasti jotain sellaista, mikä muuttaa meidän suomalaisten matkailutottumuksia tulevaisuudessa: tämän ohjelman on tarkoitus synnyttää seikkailuja Suomessa.

Tässä pieni maistiainen siitä, miltä ensi kesänä Ylen kanavilla esitettävä Metsien kätkemä näyttää.

 

 

Kiitos yhtiökumppanini Antti sekä perustamansa outdoor-yhteisö Retkipaikka, kiitos ihanista ihanin Reetta ja laivakoira Luna, kiitos mielettömän lahjakkaat Miikka & Flatlight Creative House, P.A.U, Yle Areena ja Yle TV1 sekä kaikki muut, jotka olette osallistuneet ja mahdollistaneet tämän unelman ja TV-sarjan syntymisen.

Kulissien takaa on paljon tarinoita, kuulette niistä toisella kertaa. Mutta vinkkaan silti, että pääsette fiilistelemään behind the scenes -materiaalia muun muassa Instagramista tägillä #metsienkätkemä. Ja totta kai me ollaan myös Facebookissa!

 

IMG_6500

nellas IMG_6735

bengtskar-13

IMG_6413 (1) IMG_6729 (1)

bengtskar-9

bengtskar-11

bengtskar-3

bengtskar-12

bengtskar-10

bengtskar-17

IMG_6689

 

je1 je2

Suomen luetuimman matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Osa artikkeleista sisältää kumppanuuslinkkejä; vaikka minä saan niiden kautta tehdyistä tilauksista pienen korvauksen, sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, kun tuet KAUKOKAIPUUn toimintaa ja mahdollistat artikkeleiden tuottamisen jatkossakin.

09/2021

Vaella, kalasta, rakasta

Kaikkein pieninkin päätös muuttaa oman elämän kurssia.

Vaella, kalasta, rakasta on koskettava tarina rakkaudesta, oman polun löytämisestä ja uudesta alusta Pohjois-Norjassa. Lukuisin luontokuvin kuvitettu teos on tositarina kirjailija Monni Himarin elämästä sekä yli kymmenen vuotta kestäneen jatkuvan matkailun aiheuttamasta burnoutista ja siitä toipumisesta.

Lue lisää kirjasta täällä »

Tilaa kirja

Uutiskirje

Miltä kuulostaisi kahvitauko tai pari kuukaudessa kiinnostavien matkajuttujen äärellä? KAUKOKAIPUUn uutiskirje nivoo yhteen ajankohtaiset artikkelit, reissu- ja retkivinkit sekä helmet arkistojen kätköistä.

Privacy Preference Center