Behind the scenes: Metsien kätkemä, YLE TV1

Ne jotka ovat tarpeeksi hulluja uskoakseen, että voivat muuttaa maailman, vielä tekevät sen. — Steve Jobs

Meidän oma kotimaanmatkailua liputtava yhdeksänosainen TV-sarja. Kuvattu kuluvan vuoden aikana ympäri Suomea ja mitä upeimmissa lokaatioissa.

Siinä se nyt on.

Enkä osaa pukea sitä yhdeksikään sanaksi, sanoiksi, lauseeksi saati ilmeeksi, sillä olen vaan kokonaisvaltaisesti niin onnellinen, ettei mitään tolkkua. Mitä upealla työryhmällä ja ystävyydellä voi saada aikaan on toivottavasti jotain sellaista, mikä muuttaa meidän suomalaisten matkailutottumuksia tulevaisuudessa: tämän ohjelman on tarkoitus synnyttää seikkailuja Suomessa.

Tässä pieni maistiainen siitä, miltä ensi kesänä Ylen kanavilla esitettävä Metsien kätkemä näyttää.

 

 

Kiitos yhtiökumppanini Antti sekä perustamansa outdoor-yhteisö Retkipaikka, kiitos ihanista ihanin Reetta ja laivakoira Luna, kiitos mielettömän lahjakkaat Miikka & Flatlight Creative House, P.A.U, Yle Areena ja Yle TV1 sekä kaikki muut, jotka olette osallistuneet ja mahdollistaneet tämän unelman ja TV-sarjan syntymisen.

Kulissien takaa on paljon tarinoita, kuulette niistä toisella kertaa. Mutta vinkkaan silti, että pääsette fiilistelemään behind the scenes -materiaalia muun muassa Instagramista tägillä #metsienkätkemä. Ja totta kai me ollaan myös Facebookissa!

 

IMG_6500

nellas IMG_6735

bengtskar-13

IMG_6413 (1) IMG_6729 (1)

bengtskar-9

bengtskar-11

bengtskar-3

bengtskar-12

bengtskar-10

bengtskar-17

IMG_6689

 

je1 je2

Kiitos, kun tuet sivuston toimintaa

Kun hankit retkeilyvarusteita ja kirjoja boldattujen sinisten linkkien ja painikkeiden kautta, minä saan pienen provision, mutta sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, kun tuet KAUKOKAIPUUn toimintaa ja mahdollistat lukukokemuksen ilman mainosbannereita.

Privacy Preference Center