Williamsburgin parhaat kirpputorit

Kirpputorihaukan katse tuotti tuloksia myös Brooklynissa, todistusaineistosta lisää tuonnempana.

Olen kiertänyt kirpputoreja ja armeijan ylijäämäkauppoja yhdessä perheeni kanssa niin kauan kuin muistan. Suosikkipaikkoja kotikaupungistani Hämeenlinnasta ovat vuosien varrella olleet muun muassa Rihmankiertämä, Konttitorit, Kantolan kirpputori sekä Linnan kasarmin ylijäämäpuoti. Viikkorahat eivät siis yleensä kuluneet karkkiosastolla, vaan kierrätettyjen aarteiden metsästykseen. Sama tahti on jatkunut pääkaupunkiseudulla, ja ostan edelleen suurimman osan vaatteista, kengistä ja laukuista käytettynä. Viimeisimpiin aarteisiin lukeutuvat mm. Hagflösin 20 eurolla kotiuttamani 40l rinkka, Adidaksen neljän euron pusakka sekä saman merkin sneakerit kymmenen euron hintaan. Fidastakaan en tänään lähtenyt tyhjin käsin.

Julkaistaan siis viikonlopun kunniaksi kirpputorivinkit Brooklynin puolelle Williamsburgiin. Lisäilkää kommenttiboxiin toki omia suosikkejanne, sillä kuten huomaatte, me perehdyimme tällä kertaa vain Williamsburgin tarjontaan. Hyvät vinkit kelpaisivat varmasti minun lisäkseni myös blogin muille lukijoille. Williamsburgin parhaat kirpputorit allekirjoittaneen mielestä, olkaa hyvät.

 

Skyline | New York

 

Williamsburg Flea Market, East River State Park

Yhtenä koko New Yorkin tunnetuimmista kirpputoreista, Brooklyn Flea Marketia vietetään lauantaisin lippupaivapaikallaan Fort Greenen alueella, sunnuntaisin rannan tuntumassa East River State Parkissa. Talvikuukausina kirpputori järjestetään Williamsburg Savings Bankin vanhassa pankkirakennuksessa, huhtikuussa kaupankäynti siirtyy ulkosalle. Me pyörähdimme jälkimmäisessä, heinäkuun helteillä.

Yhdistä valokuvauksellinen skyline aivan rannan tuntumassa sijaitsevan East River State Parkin (90 Kent Ave, Brooklyn) kirpparikierrokseen. Ulkoilmatorilta löytyy sunnuntaisin paljon upeita aarteita vanhoista peltipurnukoista koruihin, vaatteisiin, laukkuihin ja sisustustavaroihin. Paikka on figuurikeräilijöiden taivas. Tarjolla on myös paikallisten kädentaitajien tuotteita omaa food court -nurkkausta unohtamatta. Kokeile täällä meksikolaista!

 

Flea Market, Williamsburg | New York

Flea Market, Williamsburg | New York

 

Peltikirjaimia sai mukaansa kymmenen dollarin kappalehintaan.

 

Flea Market, Williamsburg | New York

 

Erikokoiset peltipurnukat irtosivat $1-$5 dollarin sijoituksella.

 

Flea Market, Williamsburg | New York

Flea Market, Williamsburg | New York

Flea Market, Williamsburg | New York

 

Leukaluita! Niitä oli täällä vaikka kuinka paljon, samoin kaikkea meikäläiselle rakasta kala-aiheista sisustustavaraa. Etualan lohi on muuten oikea.

 

Flea Market, Williamsburg | New York

Flea Market, Williamsburg | New York

Flea Market, Williamsburg | New York

 

Beacon’s Closet – kaikki väreittäin järjestyksessä

Jatka matkaasi aivan East River State Parkin vieressä sijaitsevaan kierrätettyjen vaatteiden Beacon’s Closet -myymälään (88 N 11th St), josta ystäväni ja Suomen trashionistana tunnettu Outi vinkkasi törmättyämme Siltasen synttäreillä. Kaikki oli laitettu esille siististi väreittän, mikä tietenkin helpotti muuten massiivisen vaatevalikoiman ihmettelyä. Tänne kannattaa varata aikaa tunti jos toinenkin, sillä tutkimista riittää. Myös miehille löytyy oma osasto.

Etenkin Niken ja Adidaksen sneakerit olivat edullisia, ja löytyi hyllystä vintage-helmien lisäksi myös vanhoja pelipaitoja ja päällystakkeja, joista yhden keltaisen kotiutin Suomeenkin. Näette siitä kuvan, kunhan syksy saapuu Helsinkiin. Myymälätä löyty muuten myös oma Instagram-tili.

 

Beacon's Closet | New York

Beacon's Closet | New York

 

Artists & Fleas Market – nousevia nuoria designereita

Beacon’s Closetilta matka jatkuu edelleen kävellen kohti nuorten suunnittelijoiden valtaamaa tehdasrakennusta ja Artists & Fleas -myyjäisiä (70 N 7th St). New Yorkin nousevat nuoret suunnittelijat ja designerit kerääntyvät tänne viikonloppuisin myymään ja esittelemään tuotteitaan. Lauantaisin ja sunnuntaisin, klo 10 – 19.

 

NY-marinellaruusunen-46

 

Edellä mainittujen lisäksi olen kuullut kehuja myös The Mobile Vintage Shopista, Atlantic Atticsin putiikista sekä Buffalo Exchange -kaupasta. Löytyykö lukijakaartilta kokemusta edellä mainituista paikoista?

Kiitos, kun tuet sivuston toimintaa

Kun hankit retkeilyvarusteita ja kirjoja boldattujen sinisten linkkien ja painikkeiden kautta, minä saan pienen provision, mutta sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, kun tuet KAUKOKAIPUUn toimintaa ja mahdollistat lukukokemuksen ilman mainosbannereita.

Privacy Preference Center