Viiden viikon lomaan on jäljellä viisi päivää, ja vielä sitä ennen saan valmistella kolmen valokuvauskurssin ja yhden SEO-kurssin sisällöt, kirjoittaa kaksi artikkelia ja käsitellä muutamia kuvia.

Kuten Instagramin puolella tuumin, en voisi olla elämäntilanteestani onnellisempi.

Julkaisin WILDER MINDIN puolelle uuden tuotteen, minkä kunniaksi pistin pystyyn myös arvonnan Kaukokaipuun Facebook-sivulla. Lightroom Presets Created For You mahdollistaa omien kustomoitujen LR-presettien tilaamisen, ja paketti onkin omiaan niille, jotka eivät osaa päättää, minkä Preset Setin ostaisivat tai jotka eivät ole löytäneet sopivaa Settiä omaan käyttötarkoitukseensa.

Osallistuaksesi arvontaan klikkaa itsesi tänne ja kerro, mitä mieluiten kuvaat: maisemia, detaljeja, ruokaa, ihmisiä, katukuvaa, lemmikkejä, eläimiä yms! Arvonta suoritetaan synttäreideni kunniaksi maanantaina 8. heinäkuuta, ja voittajalle ilmoitan vastaamalla hänen kommenttiinsa tässä kyseisessä kisajulkaisussa. Kannattaa siis käydä jättämässä kommentti, mikäli juuri sinun toiveidesi mukaan kustomoitu preset-paketti kiinnostaa.

Alla olevia kuvia klikkaamalla pääset myös tutustumaan aiemmin julkaistuihin Lightroom Presets -paketteihin, jotka ovat itselläni päivittäisessä käytössä. Täältä löydät vielä koosteena tulevat valokuvauskurssit, mikäli elo- tai syyskuun kalenterista löytyy tilaa.

Tervetuloa mukaan!


Lightroom presets