Huh. Ja kiitos. Ilman teitä lukijoita ja ystäviä Kaukokaipuuta ei löytyisi
Suomen suosituimpien matkablogien listalta.

8945338673_7218b1fc72_o

Tuntuu upealta, kun se kaikkein rakkain harrastus huomioidaan Cisionin kaltaisen tahon puolesta. Medianäkyvyyden hallintaan, mediatietoon ja viestintäpalveluihin erikoistuneen Cisionin listauksissa otetaan huomioon muun muassa blogin lukijamäärät ja linkitykset, kommenttit, päivitystiheys sekä sosiaalisen median keskustelut ja vuorovaikutus. Viime vuonna nautittiin ykkössijasta ja nostettiin voitonmaljat New Yorkissa, mutta tällä kertaa kärkipaikka siirtyi täysin oikeutetusti ihanalle Fiilistelijän pilvilinnoja -blogille, josta olemme viime aikoina saaneet seurata tuoreen avioparin häämatkaa maailman toisella puolen. Oikein paljon onnea!

Parasta koko asiassa lienee kuitenkin se, että listalta löytyy paljon ystäviä aivan mielettömien matkablogien takaa. Hämmennyn edelleen ajatuksesta, että ikuisuuksia seuraamastani Archie Gone Lebanon -blogin Inkasta on tullut minulle aivan mielettömän ihana ystävä, yhtälailla kuin viime Matkamessuilla ensimmäistä kertaa tutuksi tulleesta Pingviinimatkat-blogin Millasta. Muistan edelleen, miten näin Inkan blogissa kuvan näistä kahdesta neitokaisesta ja ajattelin: “Olisipa mieletöntä tutustua näihin tyttöihin.” Ja tässä sitä ollaan, aivan mahdottoman inspiroituneena jokaisesta uudesta kirjoituksesta, jonka julkaisette.

blogimiitti_vol3_10

messut1

Onnittelut myös kahdelle muulle mahtavalle matkabloggaajalle täältä Rantapallosta: hyvälle ystävälleni Destination Unknown -blogin Sadulle sekä Unagidonin Lotalle – Japanin ekspertille ja punatukkaiselle kaunokaiselle, johon pääsin vihdoin ja viimein tutustumaan taannoisilla Matka 14 -messuilla. Etenkin Yhdysvaltoihin keskittyvän Deep Red Blues -blogin Kean kuvat ovat aivan mielettömän kauniita, samoin kuin blogia tahdittavat lauseet. Laura lets go, CURIOUS FEET sekä Suuntana maailma ansaitsevat myös omat onnittelunsa – on aivan mahtavaa päästä nimetyksi samalle listalle teidän kaikkien kanssa.

blogimiitti_vol3_9

blogimiitti1

Matkamessuista ja valtavan medianäkyvyyden sekä menestyksen saavuttaneesta Nordic Bloggers’ Experiencen blogikampanjasta – jossa sain kunnian olla mukana yhtenä kolmesta suomalaisesta matkabloggaajasta – kerron lisää aivan pian. Mutta summa summarum: hyvä minä hyvä me, hyvä meidän joukkue!

Tästä päästäänkin jouhevasti viimeisimpään tuotokseeni, Matkabloggaajat matkailumarkkinoinnin uusin menestyskonsepti -esitykseen, jonka inspiraationa ovat toimineet kanssamatkabloggaajat, taannoiset Matkamessut, nbeFinland ja tietenkin oma rakkauteni lajiin. Väitän, että matkabloggaajat todella ovat matkailumarkkinoinnin uusi menestyskonsepti.

kansi

Talviretkeilijän opas

Talviretkeilijän opas tarjoaa Jouni Laaksosen vuosikymmenien kokemukseen perustuvat vinkit helpoista päivä- ja perheretkistä vaativiin talvivaelluksiin. Näillä ohjeilla nuotio syttyy lumihangenkin keskellä ja telttailu on turvallista myös silloin, kun mittari on miinuksella.

Osta tarjoushintaan!
Uutta vuoteen 2023

Haaveiletko retkeilytoimittajan ammatista?

Aloita vuosi 2023 inspiroitumalla luonnosta ja lähde sanojentäyteiselle neulaspolulle kohti luontokirjoittajan unelmiasi! Eräkirjailija, retkeilytoimittaja ja luontokuvaaja Monni Himarin verkkokurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat syventää luonnon kuvailua ja maalata sanat maisemiksi.

Ilmoittaudu

UUTISKIRJE

Marinella Himari

KAUKOKAIPUU-matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Näillä preseteillä käsittelen kaikki blogin valokuvat.

Privacy Preference Center