Knock-knock-knock – maailman sydänrytmi

“Native American tradition likens the knock-knock-knock of the Woodpecker as the core rhythm of the Earth. Shamans recreate these sounds when they wish to walk between the worlds.”

Minun toteemieläimeni (vaikka en niin oikeasti voi sanoa niin suomalaisena, sillä termi on vain Amerikan alkuperäiskansojen käytettävissä) on syntymäaikani perusteella tikka.

 

SokostiChallenge-102

 

”Those born under Woodpecker are ruled by the Southern wind, the Cardinal direction of the South and the Element of water. Woodpecker is ruled by the Water Element, which is all about emotional tides.”

– Puhun usein siitä, miten tämän raputytön elementti on eittämättä vesi.

“If you are around Woodpecker people regularly, please use gentle words to avoid painful outcomes.”

– Minä tiedän, minä ymmärrän kaiken tunteillani. Siksi olen välillä myös aivan toivoton tapaus, mikä myös näkyy matkatarinoissani.

“The Woodpecker does not always hear what you MEAN and may take a very normal phrase as the beginning of something terrible.”

– Minua melkeinpä naurattaa, miten oikeassa tämä kuvaus voikaan olla.

“Logic is not Woodpecker’s favorite word.”

– Tämä ei voinut tulla kenellekään yllätyksenä.

 

SokostiChallenge-102

 

“For an air creature, Woodpecker swims pretty heavy seas. This water saturates their soul, bringing forward creativity and compassion.”

”The Native American Zodiac aligns Woodpecker with rose quartz and wild rose, two items magically connected to the Heart Chakra and loving emotions (Come on Woodpecker remember to love yourself too! Use rose quartz’ energy for positivity).”

”Those with Woodpecker as a birth totem are deeply devoted, sensitive individuals who see nurturing as an necessity to the happiness of self and others.”

Eivät ruusutkaan minua yllätä, olenhan aina kuvannut ja rakastanut niitä. Monestiko olen maininnut, että jos en tekisi sitä mitä nyt, haluaisin perustaa oman kukkakaupan? Viimeeksi taannoisen TV-esiintymiseni jälkimainingeissa.

Tähtimerkilleni on myös ominaista käyttää huumoria apunaan uusia ihmisiä lähestyessään. Minä osaan nauraa itselleni.

Perheeni ja ystäväni ovat minulle kaikki kaikessa.

 

SokostiChallenge-86

 

“The lyrics ”all you need is love” may have well been written by or for Woodpecker.”

Olen tatuoinut rintaani Elviksen kappaleen Burning Love.

 

SokostiChallenge-84

 

Kaikkein eniten minua kuitenkin kosketti tämä: ”Woodpecker’s lesson is learning how to let go.”

Minä kerroin Metsien kätkemä -jaksossani suomalaisen voimaeläimeni olevan hauki. Mutta nähdessäni ystävääni Keaa, joka tutustutti minut näihin Ameriikan maan eläinuskomuksiin, hän sanoi minulle: ”Sinä olet myös lohi, ja minä olen lohi, ja me seuraamme omaa vahvaa viettiämme vastavirtaan. Se on aina ollut sinun ja minun, se on aina ollut meidän yhteinen tapamme elää ja mennä.”

Kiitos, kun tuet sivuston toimintaa

Kun hankit retkeilyvarusteita ja kirjoja boldattujen sinisten linkkien ja painikkeiden kautta, minä saan pienen provision, mutta sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, kun tuet KAUKOKAIPUUn toimintaa ja mahdollistat lukukokemuksen ilman mainosbannereita.

Privacy Preference Center