Konsepti leppoisaan lauantaihin

Leppoisan lauantain konseptiin kuuluvat aamulla pyöräytetyt porkkanasämpylät, koko päivän ja aamusta saakka tunnelmaa luovat kynttilät, vaaleanpunamustat anturat, aineettomien asioiden paketointi perheenjäsenille, kevyesti lenkkipolulla noussut askellus sekä lähikaupasta hankittu ujosti uutta ympäristöään ihmettelvä valkoinen hyasintti.

Sekä tietenkin tulevat reissusuunnitelmat: nappasimme suuntaansa viidenkympin lennot Pohjois-Puolan Gdánskiin, satamakaupunkiin, jossa merta vartioi yhdeksi Pohjois-Euroopan kauneimmista majakoista tituleerattu Nowy Port Lighthouse.

Jo ensimmäisestä vierailustani keväällä 2005 Puola on noussut yhdeksi suosikkimaistani huokeiden tuoppien, turpeiden lautasten ja ystävällisten ihmistensä puolesta. Danzig on sekä jossain määrin yhä käytössä oleva kaupungin sakankielinen nimi että yksi maailman hienoimmista yhtyeistä, jonka She Rides nostaa iholle edelleen kylmiä väreitä ja palauttaa ajassa taaksepäin aina kesään 2004.

Toisin sanoen: Kaikki kohdevinkit ovat tervetulleita ja mikäli olet kirjoittanut aiheeta blogiisi, kommenttiboksiin passaa linkata. Lukisin mieluusti kaikki vinkit toukokuussa häämöttävää seikkailua silmällä pitäen.

 

Peruslauantai | 2013

Peruslauantai | 2013

Peruslauantai | 2013

Peruslauantai | 2013

Kiitos, kun tuet sivuston toimintaa

Kun hankit retkeilyvarusteita ja kirjoja boldattujen sinisten linkkien ja painikkeiden kautta, minä saan pienen provision, mutta sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, kun tuet KAUKOKAIPUUn toimintaa ja mahdollistat lukukokemuksen ilman mainosbannereita.

Privacy Preference Center