Konsepti leppoisaan lauantaihin

Leppoisan lauantain konseptiin kuuluvat aamulla pyöräytetyt porkkanasämpylät, koko päivän ja aamusta saakka tunnelmaa luovat kynttilät, vaaleanpunamustat anturat, aineettomien asioiden paketointi perheenjäsenille, kevyesti lenkkipolulla noussut askellus sekä lähikaupasta hankittu ujosti uutta ympäristöään ihmettelvä valkoinen hyasintti.

Sekä tietenkin tulevat reissusuunnitelmat: nappasimme suuntaansa viidenkympin lennot Pohjois-Puolan Gdánskiin, satamakaupunkiin, jossa merta vartioi yhdeksi Pohjois-Euroopan kauneimmista majakoista tituleerattu Nowy Port Lighthouse.

Jo ensimmäisestä vierailustani keväällä 2005 Puola on noussut yhdeksi suosikkimaistani huokeiden tuoppien, turpeiden lautasten ja ystävällisten ihmistensä puolesta. Danzig on sekä jossain määrin yhä käytössä oleva kaupungin sakankielinen nimi että yksi maailman hienoimmista yhtyeistä, jonka She Rides nostaa iholle edelleen kylmiä väreitä ja palauttaa ajassa taaksepäin aina kesään 2004.

Toisin sanoen: Kaikki kohdevinkit ovat tervetulleita ja mikäli olet kirjoittanut aiheeta blogiisi, kommenttiboksiin passaa linkata. Lukisin mieluusti kaikki vinkit toukokuussa häämöttävää seikkailua silmällä pitäen.

 

Peruslauantai | 2013

Peruslauantai | 2013

Peruslauantai | 2013

Peruslauantai | 2013

Talviretkeilijän opas

Talviretkeilijän opas tarjoaa Jouni Laaksosen vuosikymmenien kokemukseen perustuvat vinkit helpoista päivä- ja perheretkistä vaativiin talvivaelluksiin. Näillä ohjeilla nuotio syttyy lumihangenkin keskellä ja telttailu on turvallista myös silloin, kun mittari on miinuksella.

Osta tarjoushintaan!
Uutta vuoteen 2023

Haaveiletko retkeilytoimittajan ammatista?

Aloita vuosi 2023 inspiroitumalla luonnosta ja lähde sanojentäyteiselle neulaspolulle kohti luontokirjoittajan unelmiasi! Eräkirjailija, retkeilytoimittaja ja luontokuvaaja Monni Himarin verkkokurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat syventää luonnon kuvailua ja maalata sanat maisemiksi.

Ilmoittaudu

UUTISKIRJE

Monni Himari

Marinella Himari

KAUKOKAIPUU-matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Näillä preseteillä käsittelen kaikki blogin valokuvat.

Privacy Preference Center