Iso kiitos, pikkukiitos, tattis. Rakas Aune-tätini tapasi sanoa niin. Kiitos siis aivan mielettömän paljon edellisen postauksen kommenteista. Mahtavaa, että aihe kosketti ja että siellä ruudun toisella puolen ollaan valveutuneita kotimaanmatkailijoita; nyt vielä odotan, että kirjoitatte aiheesta ja kotikaupunkireissuista blogeihinne. Milla, haluaisin ehdottomasti lukea joposeikkailuista ja kahvilafiilistelyistä!

Ja sitten otsikon pariin: Kerroin tovi sitten siskostani, Englannin kauneimmasta paluumuuttajasta. Niin no, kauan se sisko Suomessa viihtyikin.. Tällä kertaa reissu ei kuitenkaan kestä vuosia vaan kuukauden, ja tänä syksynä moni unelma on käynyt toteen: Sisko valittiin mukaan Kööpenhaminan Mute Compin fyysiseen tanssiteatteriin, joka hallitsee vahvasti koko Tanskan nykytanssigenreä. Esimakua nykäriesityksistä voi katsoa vaikkapa tanssiteatterin omalta Vimeo-kanavalta. Ei tule yllätyksenä, että olen pikkusiskon puolesta aivan mahdottoman ylpeä! Ja onnellinen. Onnellinen sillä meidän perheessämme on aina kannustettu unelmien tavoitteluun.

The ripped boyfriend jeans | 4

Sisko toivoi omaa pientä blogiaan jo Englannissa asuessaan ja nyt neitokaisen kotiuduttua olemme viimein saaneet sellaisen pystyyn.

Sanotaanko, että nykytanssiasennot yhdistettyinä perinteisiin asukuviin ovat varsin toimiva ja mielenkiintoinen yhdistelmä.

tanssi_3

Myös Trendi on löytänyt siskon blogin ja Ostrich Feathers huomioitiin Lilyn taannoisessa asukuvaviikko-tempauksessa numerolla 1.

trendit

ostrichfeathersblog

Uskon vakaasti siihen, että hyvä tulee hyvän luo ja kun asiat tekee sydämellä, ei voi kuin onnistua. Etenkin, kun lähtökohtana on kannustava perhe. Tässä siis siskon saavutuksen kunniaksi ja edelliseen kirjoitukseeni nojaten uusia kuvakulmia Helsingistä – paikkoja, joista osassa en ollut käynyt koskaan aiemmin, vaikka olen asunut täällä jo kohta viisi vuotta.

img src=”https://farm4.staticflickr.com/3756/12148140213_d1063013b8_o.jpg” alt=”2_” width=”3744″ height=”5616″ />

Ostrich Feathers Fashion Blog | 6

Ostrich Feathers Fashion Blog | 3

Ostrich Feathers Fashion Blog | Purple 1

henry_4

Musatalo_1

1_

Blood Brother

pantteri_2_

lady_1__

Ostrich Feathers - Church | 3

blogiin_5

blogiin_1

vihrea_4

Pink_8

Ostrich Fearthers Fashion Blog

Nahkis_3

Ostrich Feathers Blog | 2

5_

Ostrich Feathers | 2

MusicCenter_6

Lisää kuvia Ostrich Feathersin blogissa ja Instagramissa.

Suomen luetuimman matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Osa artikkeleista sisältää kumppanuuslinkkejä; vaikka minä saan niiden kautta tehdyistä tilauksista pienen korvauksen, sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, kun tuet KAUKOKAIPUUn toimintaa ja mahdollistat artikkeleiden tuottamisen jatkossakin.

09/2021

Vaella, kalasta, rakasta

Kaikkein pieninkin päätös muuttaa oman elämän kurssia.

Vaella, kalasta, rakasta on koskettava tarina rakkaudesta, oman polun löytämisestä ja uudesta alusta Pohjois-Norjassa. Lukuisin luontokuvin kuvitettu teos on tositarina kirjailija Monni Himarin elämästä sekä yli kymmenen vuotta kestäneen jatkuvan matkailun aiheuttamasta burnoutista ja siitä toipumisesta.

Lue lisää kirjasta täällä »

Tilaa kirja

Uutiskirje

Miltä kuulostaisi kahvitauko tai pari kuukaudessa kiinnostavien matkajuttujen äärellä? KAUKOKAIPUUn uutiskirje nivoo yhteen ajankohtaiset artikkelit, reissu- ja retkivinkit sekä helmet arkistojen kätköistä.

Privacy Preference Center