Iso kiitos, pikkukiitos, tattis. Rakas Aune-tätini tapasi sanoa niin. Kiitos siis aivan mielettömän paljon edellisen postauksen kommenteista. Mahtavaa, että aihe kosketti ja että siellä ruudun toisella puolen ollaan valveutuneita kotimaanmatkailijoita; nyt vielä odotan, että kirjoitatte aiheesta ja kotikaupunkireissuista blogeihinne. Milla, haluaisin ehdottomasti lukea joposeikkailuista ja kahvilafiilistelyistä!

Ja sitten otsikon pariin: Kerroin tovi sitten siskostani, Englannin kauneimmasta paluumuuttajasta. Niin no, kauan se sisko Suomessa viihtyikin.. Tällä kertaa reissu ei kuitenkaan kestä vuosia vaan kuukauden, ja tänä syksynä moni unelma on käynyt toteen: Sisko valittiin mukaan Kööpenhaminan Mute Compin fyysiseen tanssiteatteriin, joka hallitsee vahvasti koko Tanskan nykytanssigenreä. Esimakua nykäriesityksistä voi katsoa vaikkapa tanssiteatterin omalta Vimeo-kanavalta. Ei tule yllätyksenä, että olen pikkusiskon puolesta aivan mahdottoman ylpeä! Ja onnellinen. Onnellinen sillä meidän perheessämme on aina kannustettu unelmien tavoitteluun.

The ripped boyfriend jeans | 4

Sisko toivoi omaa pientä blogiaan jo Englannissa asuessaan ja nyt neitokaisen kotiuduttua olemme viimein saaneet sellaisen pystyyn.

Sanotaanko, että nykytanssiasennot yhdistettyinä perinteisiin asukuviin ovat varsin toimiva ja mielenkiintoinen yhdistelmä.

tanssi_3

Myös Trendi on löytänyt siskon blogin ja Ostrich Feathers huomioitiin Lilyn taannoisessa asukuvaviikko-tempauksessa numerolla 1.

trendit

ostrichfeathersblog

Uskon vakaasti siihen, että hyvä tulee hyvän luo ja kun asiat tekee sydämellä, ei voi kuin onnistua. Etenkin, kun lähtökohtana on kannustava perhe. Tässä siis siskon saavutuksen kunniaksi ja edelliseen kirjoitukseeni nojaten uusia kuvakulmia Helsingistä – paikkoja, joista osassa en ollut käynyt koskaan aiemmin, vaikka olen asunut täällä jo kohta viisi vuotta.

img src=”https://farm4.staticflickr.com/3756/12148140213_d1063013b8_o.jpg” alt=”2_” width=”3744″ height=”5616″ />

Ostrich Feathers Fashion Blog | 6

Ostrich Feathers Fashion Blog | 3

Ostrich Feathers Fashion Blog | Purple 1

henry_4

Musatalo_1

1_

Blood Brother

pantteri_2_

lady_1__

Ostrich Feathers - Church | 3

blogiin_5

blogiin_1

vihrea_4

Pink_8

Ostrich Fearthers Fashion Blog

Nahkis_3

Ostrich Feathers Blog | 2

5_

Ostrich Feathers | 2

MusicCenter_6

Lisää kuvia Ostrich Feathersin blogissa ja Instagramissa.

Talviretkeilijän opas

Talviretkeilijän opas tarjoaa Jouni Laaksosen vuosikymmenien kokemukseen perustuvat vinkit helpoista päivä- ja perheretkistä vaativiin talvivaelluksiin. Näillä ohjeilla nuotio syttyy lumihangenkin keskellä ja telttailu on turvallista myös silloin, kun mittari on miinuksella.

Osta tarjoushintaan!
Uutta vuoteen 2023

Haaveiletko retkeilytoimittajan ammatista?

Aloita vuosi 2023 inspiroitumalla luonnosta ja lähde sanojentäyteiselle neulaspolulle kohti luontokirjoittajan unelmiasi! Eräkirjailija, retkeilytoimittaja ja luontokuvaaja Monni Himarin verkkokurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat syventää luonnon kuvailua ja maalata sanat maisemiksi.

Ilmoittaudu

UUTISKIRJE

Marinella Himari

KAUKOKAIPUU-matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Näillä preseteillä käsittelen kaikki blogin valokuvat.

Privacy Preference Center