Lahjavinkki reissaajille

Uuden kodin avaimet odottavat noutajaansa. Tänään. Jännittää aivan mielettömän paljon!

Pakkausurakka on hyvällä mallilla, lista kierrätykseen tai Fidaan tai kirpputorille viedyistä tavaroista kasvaa. Sadan henkilökohtaisen tavaran raja on pian rikki, mikä tuntuu aivan uskomattomalta. Yhtälailla kuin ajatus siitä, että uudessä kodissa jokaiselle tavaralle löytyy oma paikkansa.

Aiemmin kirjoittamani lauseet pitävät siis edelleen paikkaansa: “Joku sanoi joskus, että ihminen on levollinen silloin, kun tietää mitä jokaisesta kodin nurkasta ja kaapista löytyy. Tiedätkö sinä? Minä en, mutta aion tietää.”

 

MAKEEdesign - karkkipaperipussukat

 

Kodin irtaimiston lisäksi haluan matkalippujen, kynien, passin ja päiväreppuun pakattavien pikkuasioiden säilyvän järkevästi – muualla, kuin repun pohjalla. Kuten Traveling Light – kevyellä repulla reissuun -postauksessa mainitsin, MAKEEdesignin karttapaperipussukka on ehdoton kaveri ja mukana jokaisella reissulla.

Mikäli olet halajannut pussukkaa itsellesi tai lahjaksi ystävälle – kuten minä tein – tai haluat olla kerrankin ajoissa (meidän faija on käyttänyt jo useamman vuoden Karhu-olutetiketistä tehtyä pussukkaa parkkirahakukkarona) isänpäivä- tai joululahjaostoksissa, kannattaa hyödyntää MAKEEdesignin Kaukokaipuun lukijoille suunnattu alennuskoodi. Kun mainitset tilauksen yhteydessä Kaukokaipuu-blogin, saat tuotteista -20% alennuksen. Tarjous on voimassa sunnuntaihin 6.10. saakka. Alennus koskee kaikkia tuotteita, kuten vaikkapa lompakkokokoista 13 euron kettukarkkipussukkaa tai alapuolella esittäytyvää 10 euron miniä, joka kulkee mukana omassa päivärepussani.

Ja mikäli haluat lähettää omalta reissulta säästämäsi kartan tuunattavaksi uudeksi pussukaksi, onnistuu sekin! Laita vaan viestiä yhteydenottolomakkeen kautta tai suoraan osoitteeseen makee (AT) makeedesign.fi. | facebook.com/MAKEEdesign

 

MAKEEdesign - karttapaperipussukat

makeetmatkallat6

 

Kuvat: makeedesign.fi. Kamppanja on toteutettu yhdessä MAKEEdesignin, oman perheyrityksen, kanssa.

Talviretkeilijän opas

Talviretkeilijän opas tarjoaa Jouni Laaksosen vuosikymmenien kokemukseen perustuvat vinkit helpoista päivä- ja perheretkistä vaativiin talvivaelluksiin. Näillä ohjeilla nuotio syttyy lumihangenkin keskellä ja telttailu on turvallista myös silloin, kun mittari on miinuksella.

Osta tarjoushintaan!
Uutta vuoteen 2023

Haaveiletko retkeilytoimittajan ammatista?

Aloita vuosi 2023 inspiroitumalla luonnosta ja lähde sanojentäyteiselle neulaspolulle kohti luontokirjoittajan unelmiasi! Eräkirjailija, retkeilytoimittaja ja luontokuvaaja Monni Himarin verkkokurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat syventää luonnon kuvailua ja maalata sanat maisemiksi.

Ilmoittaudu

UUTISKIRJE

Marinella Himari

KAUKOKAIPUU-matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Näillä preseteillä käsittelen kaikki blogin valokuvat.

Privacy Preference Center