Uuden kodin avaimet odottavat noutajaansa. Tänään. Jännittää aivan mielettömän paljon! Pakkausurakka on hyvällä mallilla, lista kierrätykseen tai Fidaan tai kirpputorille viedyistä tavaroista kasvaa. Sadan henkilökohtaisen tavaran raja on pian rikki, mikä tuntuu aivan uskomattomalta. Yhtälailla kuin ajatus siitä, että uudessä kodissa jokaiselle tavaralle löytyy oma paikkansa.

Aiemmin kirjoittamani lauseet pitävät siis edelleen paikkaansa: “Joku sanoi joskus, että ihminen on levollinen silloin, kun tietää mitä jokaisesta kodin nurkasta ja kaapista löytyy. Tiedätkö sinä? Minä en, mutta aion tietää.”

MAKEEdesign - karkkipaperipussukat

Kodin irtaimiston lisäksi haluan matkalippujen, kynien, passin ja päiväreppuun pakattavien pikkuasioiden säilyvän järkevästi – muualla, kuin repun pohjalla. Kuten Traveling Light – kevyellä repulla reissuun -postauksessa mainitsin, MAKEEdesignin karttapaperipussukka on ehdoton kaveri ja mukana jokaisella reissulla.

Mikäli olet halajannut pussukkaa itsellesi tai lahjaksi ystävälle – kuten minä tein – tai haluat olla kerrankin ajoissa (meidän faija on käyttänyt jo useamman vuoden Karhu-olutetiketistä tehtyä pussukkaa parkkirahakukkarona) isänpäivä- tai joululahjaostoksissa, kannattaa hyödyntää MAKEEdesignin Kaukokaipuun lukijoille suunnattu alennuskoodi. Kun mainitset tilauksen yhteydessä Kaukokaipuu-blogin, saat tuotteista -20% alennuksen. Tarjous on voimassa sunnuntaihin 6.10. saakka. Alennus koskee kaikkia tuotteita, kuten vaikkapa lompakkokokoista 13 euron kettukarkkipussukkaa tai alapuolella esittäytyvää 10 euron miniä, joka kulkee mukana omassa päivärepussani.

Ja mikäli haluat lähettää omalta reissulta säästämäsi kartan tuunattavaksi uudeksi pussukaksi, onnistuu sekin! Laita vaan viestiä yhteydenottolomakkeen kautta tai suoraan osoitteeseen makee (AT) makeedesign.fi. | facebook.com/MAKEEdesign

MAKEEdesign - karttapaperipussukat

makeetmatkallat6

Kuvat: makeedesign.fi. Kamppanja on toteutettu yhdessä MAKEEdesignin, oman perheyrityksen, kanssa.

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center