Lahjavinkki reissaajille

Uuden kodin avaimet odottavat noutajaansa. Tänään. Jännittää aivan mielettömän paljon!

Pakkausurakka on hyvällä mallilla, lista kierrätykseen tai Fidaan tai kirpputorille viedyistä tavaroista kasvaa. Sadan henkilökohtaisen tavaran raja on pian rikki, mikä tuntuu aivan uskomattomalta. Yhtälailla kuin ajatus siitä, että uudessä kodissa jokaiselle tavaralle löytyy oma paikkansa.

Aiemmin kirjoittamani lauseet pitävät siis edelleen paikkaansa: “Joku sanoi joskus, että ihminen on levollinen silloin, kun tietää mitä jokaisesta kodin nurkasta ja kaapista löytyy. Tiedätkö sinä? Minä en, mutta aion tietää.”

 

MAKEEdesign - karkkipaperipussukat

 

Kodin irtaimiston lisäksi haluan matkalippujen, kynien, passin ja päiväreppuun pakattavien pikkuasioiden säilyvän järkevästi – muualla, kuin repun pohjalla. Kuten Traveling Light – kevyellä repulla reissuun -postauksessa mainitsin, MAKEEdesignin karttapaperipussukka on ehdoton kaveri ja mukana jokaisella reissulla.

Mikäli olet halajannut pussukkaa itsellesi tai lahjaksi ystävälle – kuten minä tein – tai haluat olla kerrankin ajoissa (meidän faija on käyttänyt jo useamman vuoden Karhu-olutetiketistä tehtyä pussukkaa parkkirahakukkarona) isänpäivä- tai joululahjaostoksissa, kannattaa hyödyntää MAKEEdesignin Kaukokaipuun lukijoille suunnattu alennuskoodi. Kun mainitset tilauksen yhteydessä Kaukokaipuu-blogin, saat tuotteista -20% alennuksen. Tarjous on voimassa sunnuntaihin 6.10. saakka. Alennus koskee kaikkia tuotteita, kuten vaikkapa lompakkokokoista 13 euron kettukarkkipussukkaa tai alapuolella esittäytyvää 10 euron miniä, joka kulkee mukana omassa päivärepussani.

Ja mikäli haluat lähettää omalta reissulta säästämäsi kartan tuunattavaksi uudeksi pussukaksi, onnistuu sekin! Laita vaan viestiä yhteydenottolomakkeen kautta tai suoraan osoitteeseen makee (AT) makeedesign.fi. | facebook.com/MAKEEdesign

 

MAKEEdesign - karttapaperipussukat

makeetmatkallat6

 

Kuvat: makeedesign.fi. Kamppanja on toteutettu yhdessä MAKEEdesignin, oman perheyrityksen, kanssa.

Suomen luetuimman matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Osa artikkeleista sisältää kumppanuuslinkkejä; vaikka minä saan niiden kautta tehdyistä tilauksista pienen korvauksen, sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, kun tuet KAUKOKAIPUUn toimintaa ja mahdollistat artikkeleiden tuottamisen jatkossakin.

09/2021

Vaella, kalasta, rakasta

Kaikkein pieninkin päätös muuttaa oman elämän kurssia.

Vaella, kalasta, rakasta on koskettava tarina rakkaudesta, oman polun löytämisestä ja uudesta alusta Pohjois-Norjassa. Lukuisin luontokuvin kuvitettu teos on tositarina kirjailija Monni Himarin elämästä sekä yli kymmenen vuotta kestäneen jatkuvan matkailun aiheuttamasta burnoutista ja siitä toipumisesta.

Lue lisää kirjasta täällä »

Tilaa kirja

Uutiskirje

Miltä kuulostaisi kahvitauko tai pari kuukaudessa kiinnostavien matkajuttujen äärellä? KAUKOKAIPUUn uutiskirje nivoo yhteen ajankohtaiset artikkelit, reissu- ja retkivinkit sekä helmet arkistojen kätköistä.

Privacy Preference Center