[tg_small_content]

Kuinka syntyy hyvä matkajuttu tai menestyvä matkablogi? Mitä virheitä matkakirjoittajan kannattaa välttää? Miten harrastelija saa juttuunsa hyvät kuvat?

Mondo ja Image-lehti järjestävät matkakirjoittajakoulutuksen 25.8. A-lehtitalossa, Helsingissä. Päivän aikana parhaita oppejaan jakavat matkakirjoittamisen ja -kertomisen ammattilaiset. (Mondo, mondo.fi, 11.8.2015)

Lupauduin mukaan ennen kuin kuulin, keitä muita nousee lehtereille. Ja kun kuulin, nielaisin. Niin että kuului. Olen samalla aivan mahdottoman otettu, onnellinen sekä osaamisestani ja onnistumisistani iloinen, ja samalla mietin, että mitä minä kenellekään osaan neuvoa.

Ehkä sen, että pistäkää kaikki peliin, olkaa epävarmoja, oppikaa, onnistukaa, epäonnistukaa, munatkaa oikein kunnolla, uskokaa itseenne ja tehkää juuri sitä, mitä rakastatte kaikkein eniten.

Tai sitten Walt Disneyta lainaten: “If you can dream it, you can do it.”

Silloin ei voi kuin onnistua.

Vähän enemmän ja loput kuulette Mondon järjestämässä matkakirjoittajakoulussa, jota vietetään kuluvan kuun päätteeksi. Puhujakaartista löytyy allekirjoittanut sekä allekirjoittajan fanittama Arman Alizad, Imagen päätoimittaja Heikki Valkama, Mondon päätoimittaja Kati Kelola sekä toimituspäällikkö Pekka Hiltunen. Päivä päättyy Mondon AD Katju Aron vinkkeihin siitä, miten harrastelijakin voi ottaa hyviä ja julkaisukelpoisia matkakuvia.

Nähdään tuolla![/tg_small_content]

 

monnin

17136172807_cb3e1765e2_o

Talviretkeilijän opas

Talviretkeilijän opas tarjoaa Jouni Laaksosen vuosikymmenien kokemukseen perustuvat vinkit helpoista päivä- ja perheretkistä vaativiin talvivaelluksiin. Näillä ohjeilla nuotio syttyy lumihangenkin keskellä ja telttailu on turvallista myös silloin, kun mittari on miinuksella.

Osta tarjoushintaan!
Uutta vuoteen 2023

Haaveiletko retkeilytoimittajan ammatista?

Aloita vuosi 2023 inspiroitumalla luonnosta ja lähde sanojentäyteiselle neulaspolulle kohti luontokirjoittajan unelmiasi! Eräkirjailija, retkeilytoimittaja ja luontokuvaaja Monni Himarin verkkokurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat syventää luonnon kuvailua ja maalata sanat maisemiksi.

Ilmoittaudu

UUTISKIRJE

Marinella Himari

KAUKOKAIPUU-matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Näillä preseteillä käsittelen kaikki blogin valokuvat.

Privacy Preference Center