Nordic Bloggers’ Experiencen jälkeinen onni, väsymys, ikävä ja kiitollisuus.

Näitä yhdeksää päivää on vaikea pukea sanoiksi, sillä kuvat ja videot tekevät sen paljon minua paremmin. Sen vuoksi ja ennen omia ajatuksiani haluan jakaa uunituoreen Nordic Bloggers’ Experience -videon, joka kiteyttää Ahvenanmaalle, Ruotsiin, Helsinkiin, Hämeenlinnaan, Porvooseen, Enontekiölle, Inari-Saariselälle ja Rovaniemelle kohdistuneet blogimatkat täynnä iloa, naurua, yhdessäoloa ja uusia kokemuksia.

Olen melko varma, että tämä jos mikä on yksi parhaimpia tapoja markkinoida Suomea upeana ja monipuolisena matkailukohteena tuolla maailmalla. Vai mitä tuumaatte?

Tänä vuonna sain kunnian toimia NBE:n video- ja valokuvatiimin vetäjänä – ja sama duuni jatkuu myös 2016, sillä Suomen suurin matkabloggaajien tapahtuma saa jatkoa ensi vuonna! Meillä oli aivan uskomattoman hieno, lahjakas ja innokas kuvaustiimi, jonka ikuistamasta materiaalista tämän kyseisen videon olen koostanutkin.

NBE:n viralliseen videotiimiin kuuluivat allekirjoittaneen lisäksi: Inma, A world to travel / Becki, Borders of Adventure / Tawny & Clark, Captain and Clark / Marcela, Fotostrasse / Sabina, Girl vs. Globe / Peter, Travel Unmasked / Alex & Mark, Vagabrothers / Martijn, we12travel

Suuri kiitos myös Matkamessuille, joka on mahdollistanut näin upean tapahtuman jo toistamiseen.

Talviretkeilijän opas

Talviretkeilijän opas tarjoaa Jouni Laaksosen vuosikymmenien kokemukseen perustuvat vinkit helpoista päivä- ja perheretkistä vaativiin talvivaelluksiin. Näillä ohjeilla nuotio syttyy lumihangenkin keskellä ja telttailu on turvallista myös silloin, kun mittari on miinuksella.

Osta tarjoushintaan!
Uutta vuoteen 2023

Haaveiletko retkeilytoimittajan ammatista?

Aloita vuosi 2023 inspiroitumalla luonnosta ja lähde sanojentäyteiselle neulaspolulle kohti luontokirjoittajan unelmiasi! Eräkirjailija, retkeilytoimittaja ja luontokuvaaja Monni Himarin verkkokurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat syventää luonnon kuvailua ja maalata sanat maisemiksi.

Ilmoittaudu

UUTISKIRJE

Monni Himari

Marinella Himari

KAUKOKAIPUU-matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Näillä preseteillä käsittelen kaikki blogin valokuvat.

Privacy Preference Center