Bosnian, Ahvenanmaan sekä tulevien Kreikan, Kiinan ja Venäjän reissujen lisäksi olen totta kai mahduttanut retkikalenteriin myös suosikkejani kotimaankohteita.

Lähdemme huomenna ystäväni Evan kanssa Helvetinjärven kansallispuistoon, ja heinäkuun lopulla ajattelin siirtää etätoimistoni muutamaksi päiväksi Pohjois-Savon mökille, jotta ehdin tutustumaan myös Etelä-Konneveden kansallispuistoon. Hossaan on ihan pakko päästä, samoin Repovedelle paikan sijaitsessa aivan ystävien kesämökin läheisyydessä.


Paratiisikuru

“Jos Saariselän erämaa-alueen lumossa kulkee kuin kauniissa kansansadussa konsanaan, ei Paratiisikurua meinaa uskoa todeksikaan. Tämä kukkien ja perhosten pilkuttama piilopaikka on jokaisen erämaankävijän lusikkalistalla.”

Palasin myös hetkeksi viime kevään muistelmiin Saariselän upeasta Paratiisikurusta, josta julkaisin artikkelin Retkipaikkaan. Pääsette lukemaan sen täältä. Myös syksyinen ruskaretki Lappiin kiinnostaisi, joten taidankin tästä siirtyä paperikalenterin ääreen miettimään sopivaa viikonloppua.

Oletteko te käyneet tai suunnittelemassa retkiä Suomen kansallispuistoihin?


Paratiisikuru

Paratiisikuru

Paratiisikuru

Paratiisikuru

SokostiChallenge-102

SokostiChallenge-99

Tee tunnelmallisia kuvia Lightroom Presettien avulla

Tutustu

Privacy Preference Center