Remember that dreams don’t work unless you do.

Kiitos teille kaikille edelliseen julkaisuun jättämistänne kommentteista, ne lämmittivät paljon. Ja palaan niihin varmasti pian, mutta siinä välissä haluan muistaa sen ihan hullun idean, joka syntyi ja syttyi neljän naisen välillä vuosi sitten.

Tuntuu hurjalta, että tulevana perjantaina vietetään sitä meidän kaikkien odottamaa hetkeä – päivää, mitä ei Suomen eikä Viron eikä ainakaan siinä lahdella näiden kahden maan välillä ole koskaan ennen nähty. Meidän PING Helsinki on täällä, ihan näillä näppäimillä, viimein. Vihdoin!

Se tuntuu käsittämättömältä, sillä niin isoa työnsarkaa en ole varmaan eläessäni kantanut. Enkä minä olisi kenenkään muun kanssa uskaltanutkaan kantaa paitsi Innan, Akun ja Sannan. Siinä on kolme supernaista, jotka ovat mullistaneet omaa elämää, omia näkemyksiä, omaa uskallusta. Siinä on nelikko yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta – silloinkin, kun allekirjoittanut on painanut naamansa tyynyyn ja huutanut kun sattuu, ja silloinkin kun joku on epäillyt ja muut ovat kannustaneet että pää pystyyn, porukalla tätä tehdään.

Tuntuu uskomattomalta, että elämässä on sellaisia ihmisiä.

pinghelsinki

PING Helsinki -ohjelma

Meillä on aivan mieletön ohjelma, kansainvälisiä keynoteja kuten The Travel Camelin Shane Dallas sekä Instagramin aamiaiskuvilla itsensä elättävä Ida Frosk, upeita sisällöntuottajia aka content guruja. IltaPingin workshoppeja vetämässä muun muassa Trashionista Outi Pyy, Saara Sarvas, Adalmina’s Lifestyle blogin Adalmina, Satu Valtere sekä tunnelmallisten Instagram-kuvien mestari Mikko Lagerstadt. Suomen ainoa löytöretkeilijä ja seitsemäntoista vuorta nimiinsä ottanut Pata Degerman, jonka yksi isoimmista faneista kirjoittaa tätä blogia.

Jos seuraat ketään näistä edellä mainituista, sinulla on oikeus hankkia IltaPing-lippu alennettuun hintaan meidän verkkokaupasta.

Osallistu lippuarvontaan!

Tulevan perjantain kunniaksi arvon kaksi IltaPing-pilettiä (yhden per sierainpari, á 49€) kaikkien kommenttiboksiin ”Hep!” huutaneiden kesken. Muistathan myös jättää toimivan sähköpostiosoitteen, se näkyy vain onnettarelle. Voittajille ilmoitan torstain puoleen päivään mennessä, joten sähköpostia kannattaa väijyä.

Tuu mukaan, tästä tulee jotain ihan huikeeta.

10172592_10153205268459721_4625190047855203596_n

Kiitos, kun tuet sivuston toimintaa

Kun hankit retkeilyvarusteita ja kirjoja boldattujen sinisten linkkien ja painikkeiden kautta, minä saan pienen provision, mutta sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, kun tuet KAUKOKAIPUUn toimintaa ja mahdollistat lukukokemuksen ilman mainosbannereita.

Privacy Preference Center