Remember that dreams don’t work unless you do.

Kiitos teille kaikille edelliseen julkaisuun jättämistänne kommentteista, ne lämmittivät paljon. Ja palaan niihin varmasti pian, mutta siinä välissä haluan muistaa sen ihan hullun idean, joka syntyi ja syttyi neljän naisen välillä vuosi sitten.

Tuntuu hurjalta, että tulevana perjantaina vietetään sitä meidän kaikkien odottamaa hetkeä – päivää, mitä ei Suomen eikä Viron eikä ainakaan siinä lahdella näiden kahden maan välillä ole koskaan ennen nähty. Meidän PING Helsinki on täällä, ihan näillä näppäimillä, viimein. Vihdoin!

Se tuntuu käsittämättömältä, sillä niin isoa työnsarkaa en ole varmaan eläessäni kantanut. Enkä minä olisi kenenkään muun kanssa uskaltanutkaan kantaa paitsi Innan, Akun ja Sannan. Siinä on kolme supernaista, jotka ovat mullistaneet omaa elämää, omia näkemyksiä, omaa uskallusta. Siinä on nelikko yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta – silloinkin, kun allekirjoittanut on painanut naamansa tyynyyn ja huutanut kun sattuu, ja silloinkin kun joku on epäillyt ja muut ovat kannustaneet että pää pystyyn, porukalla tätä tehdään.

Tuntuu uskomattomalta, että elämässä on sellaisia ihmisiä.

pinghelsinki

PING Helsinki -ohjelma

Meillä on aivan mieletön ohjelma, kansainvälisiä keynoteja kuten The Travel Camelin Shane Dallas sekä Instagramin aamiaiskuvilla itsensä elättävä Ida Frosk, upeita sisällöntuottajia aka content guruja. IltaPingin workshoppeja vetämässä muun muassa Trashionista Outi Pyy, Saara Sarvas, Adalmina’s Lifestyle blogin Adalmina, Satu Valtere sekä tunnelmallisten Instagram-kuvien mestari Mikko Lagerstadt. Suomen ainoa löytöretkeilijä ja seitsemäntoista vuorta nimiinsä ottanut Pata Degerman, jonka yksi isoimmista faneista kirjoittaa tätä blogia.

Jos seuraat ketään näistä edellä mainituista, sinulla on oikeus hankkia IltaPing-lippu alennettuun hintaan meidän verkkokaupasta.

Osallistu lippuarvontaan!

Tulevan perjantain kunniaksi arvon kaksi IltaPing-pilettiä (yhden per sierainpari, á 49€) kaikkien kommenttiboksiin “Hep!” huutaneiden kesken. Muistathan myös jättää toimivan sähköpostiosoitteen, se näkyy vain onnettarelle. Voittajille ilmoitan torstain puoleen päivään mennessä, joten sähköpostia kannattaa väijyä.

Tuu mukaan, tästä tulee jotain ihan huikeeta.

10172592_10153205268459721_4625190047855203596_n

Suomen luetuimman matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Osa artikkeleista sisältää kumppanuuslinkkejä; vaikka minä saan niiden kautta tehdyistä tilauksista pienen korvauksen, sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, kun tuet KAUKOKAIPUUn toimintaa ja mahdollistat artikkeleiden tuottamisen jatkossakin.

09/2021

Vaella, kalasta, rakasta

Kaikkein pieninkin päätös muuttaa oman elämän kurssia.

Vaella, kalasta, rakasta on koskettava tarina rakkaudesta, oman polun löytämisestä ja uudesta alusta Pohjois-Norjassa. Lukuisin luontokuvin kuvitettu teos on tositarina kirjailija Monni Himarin elämästä sekä yli kymmenen vuotta kestäneen jatkuvan matkailun aiheuttamasta burnoutista ja siitä toipumisesta.

Lue lisää kirjasta täällä »

Tilaa kirja

Uutiskirje

Miltä kuulostaisi kahvitauko tai pari kuukaudessa kiinnostavien matkajuttujen äärellä? KAUKOKAIPUUn uutiskirje nivoo yhteen ajankohtaiset artikkelit, reissu- ja retkivinkit sekä helmet arkistojen kätköistä.

Privacy Preference Center