Kolme on psykologinen keskipiste, ei liian paljon eikä liian vähän.

Jakamattomuuden ja katoamattomuuden luku.
Ensimmäinen määrä, josta voidaan käyttää sanaa kaikki.
Luku, johon sisältyy alku, keskikohta ja loppu.

Hyvä, parempi, paras: aivan kuten Inna, Aku ja Sanna, mutta ilman mitään järjestystä.

On kolmen kopla, karhun kolmonen, kolmiyhteisyys, toden sanova kolmas kerta. Kolme muskettisoturia ja kolme pientä porsasta. Kolme päivää valaan vatsassa viettänyt Joona.

Ajatukset, sanat ja teot.

Ei kolmeen kai koskaan mahdu neljättä.

Kiitos silti Emmi, kun otit paikkani paremmin kuin itse osasin.

koti-15

Osallistun kolmanteen PING Helsinki -tapahtumaan Content Guruna ja tapahtuman ambassadorina, sillä kuten teistä moni tietää, jättäydyin viime keväänä tapahtuman ydintiimistä keskittyäkseni täysillä siihen, mitä rakastan kaikken eniten: luonnon parissa työskentelyä.

Päätös oli vaikea mutta kannatti, sillä olen päässyt mukaan hienoihin projekteihin kehittämään kotimaanmatkailun tunnettuutta ja inspiroimaan ihmisiä matkustamaan entistä enemmän Suomen luonnossa.

Päätös kannatti myös siksi, että tiedän naisten saaneen vietyä konseptin aivan uudelle tasolle.

Vuodentakainen valinta on antanut aikaa ajatella ja kehittää omaa osaamistaan, mutta yksi seikka on selvä:

Ilman PINGiä en olisi tässä pisteessä näin onnellisena.

Tuon matkan aikana olen nimittäin oppinut jotain sellaista, mitä ei voi ostaa millään summalla: itseluottamusta ja rohkeutta heittäytyä elämän vietäväksi.

Huomenna alkavilta PING Helsinki Business Festivaleilta odotan ennen kaikkea inspiroivia kohtaamisia, vanhoja ja uusia tuttavuuksia, oppimista, laseittain kuplajuomaa, inspiraatiota, aamun pikkutunneille tanssimista ja edelleen sitä kaikkein tärkeintä eli uskoa omaan tekemiseen.

Lupaan päivittää aktiivisesti Insta Storiesia, joten tune in ja ping it on!

#pinghelsinki

Suomen luetuimman matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Osa artikkeleista sisältää kumppanuuslinkkejä; vaikka minä saan niiden kautta tehdyistä tilauksista pienen korvauksen, sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, kun tuet KAUKOKAIPUUn toimintaa ja mahdollistat artikkeleiden tuottamisen jatkossakin.

09/2021

Vaella, kalasta, rakasta

Kaikkein pieninkin päätös muuttaa oman elämän kurssia.

Vaella, kalasta, rakasta on koskettava tarina rakkaudesta, oman polun löytämisestä ja uudesta alusta Pohjois-Norjassa. Lukuisin luontokuvin kuvitettu teos on tositarina kirjailija Monni Himarin elämästä sekä yli kymmenen vuotta kestäneen jatkuvan matkailun aiheuttamasta burnoutista ja siitä toipumisesta.

Lue lisää kirjasta täällä »

Tilaa kirja

Uutiskirje

Miltä kuulostaisi kahvitauko tai pari kuukaudessa kiinnostavien matkajuttujen äärellä? KAUKOKAIPUUn uutiskirje nivoo yhteen ajankohtaiset artikkelit, reissu- ja retkivinkit sekä helmet arkistojen kätköistä.

Privacy Preference Center