Kolme on psykologinen keskipiste, ei liian paljon eikä liian vähän.

Jakamattomuuden ja katoamattomuuden luku.
Ensimmäinen määrä, josta voidaan käyttää sanaa kaikki.
Luku, johon sisältyy alku, keskikohta ja loppu.

Hyvä, parempi, paras: aivan kuten Inna, Aku ja Sanna, mutta ilman mitään järjestystä.

On kolmen kopla, karhun kolmonen, kolmiyhteisyys, toden sanova kolmas kerta. Kolme muskettisoturia ja kolme pientä porsasta. Kolme päivää valaan vatsassa viettänyt Joona.

Ajatukset, sanat ja teot.

Ei kolmeen kai koskaan mahdu neljättä.

Kiitos silti Emmi, kun otit paikkani paremmin kuin itse osasin.

koti-15

Osallistun kolmanteen PING Helsinki -tapahtumaan Content Guruna ja tapahtuman ambassadorina, sillä kuten teistä moni tietää, jättäydyin viime keväänä tapahtuman ydintiimistä keskittyäkseni täysillä siihen, mitä rakastan kaikken eniten: luonnon parissa työskentelyä.

Päätös oli vaikea mutta kannatti, sillä olen päässyt mukaan hienoihin projekteihin kehittämään kotimaanmatkailun tunnettuutta ja inspiroimaan ihmisiä matkustamaan entistä enemmän Suomen luonnossa.

Päätös kannatti myös siksi, että tiedän naisten saaneen vietyä konseptin aivan uudelle tasolle.

Vuodentakainen valinta on antanut aikaa ajatella ja kehittää omaa osaamistaan, mutta yksi seikka on selvä:

Ilman PINGiä en olisi tässä pisteessä näin onnellisena.

Tuon matkan aikana olen nimittäin oppinut jotain sellaista, mitä ei voi ostaa millään summalla: itseluottamusta ja rohkeutta heittäytyä elämän vietäväksi.

Huomenna alkavilta PING Helsinki Business Festivaleilta odotan ennen kaikkea inspiroivia kohtaamisia, vanhoja ja uusia tuttavuuksia, oppimista, laseittain kuplajuomaa, inspiraatiota, aamun pikkutunneille tanssimista ja edelleen sitä kaikkein tärkeintä eli uskoa omaan tekemiseen.

Lupaan päivittää aktiivisesti Insta Storiesia, joten tune in ja ping it on!

#pinghelsinki

Kiitos, kun tuet sivuston toimintaa

Kun hankit retkeilyvarusteita ja kirjoja boldattujen sinisten linkkien ja painikkeiden kautta, minä saan pienen provision, mutta sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, kun tuet KAUKOKAIPUUn toimintaa ja mahdollistat lukukokemuksen ilman mainosbannereita.

Privacy Preference Center