Ready, set, Nordic Bloggers’ Experience!

Terveisiä Ahvenanmaalta, terveisiä NBE:stä!

Täällä sitä ollaan, Ahvenanmaalla Maarianhaminassa lähes 20 vuoden tauon jälkeen.

Olen mukana Matkamessujen, Visit Helsingin ja Visit Finlandin järjestämässä Nordic Bloggers’ Experience -bloggaajaohjelmassa, joka toi viikonlopun aikana Suomeen 60 kansainvälistä bloggaajaa ympäri maailmaa. Näille kv-bloggaajille näytetään kotimaamme kiinnostavimpia kohteita, joita ovat mm. Helsinki, kotikaupunkini ja Sibeliuksen 150-vuotista historiaa juhliva Hämeenlinna, Suomen vanhin kaupunki Turku, Rovaniemi sekä Norjan ja Ruotsin rajalla Suomineidon käsivarressa sijaitseva Enontekiö. Myös Tukholma ja Maarianhamina ovat reissukohteina, ihan kuten viime vuonna.

Nyt toista kertaa vietettävä NBE on suurin Suomessa järjestetty matkabloggaajatapahtuma – meillä kaikilla on yhteensä yli 2,5 miljoonaa kuukausittaista lukijaa ympäri maailmaa. Voit seurata seikkailujamme Instagramissa ja Twitterissä #nbefinland-hashtagilla sekä tempauksen omassa kuvagalleriassa, joka löytyy täältä.

 

Maarianhamina-34

 

On aivan mahdottoman hienoa olla mukana kampanjassa, joka puhuu myös oman rakkauteni puolesta: kotimaanreissut ovat lähellä sydäntä, joten kannan ilolla korteni kekoon, kun saan luvalla hehkuttaa Suomea tänne saapuneille bloggareille.

Tässäpä siis muutamia maistiaisia Ahvenanmaalta – palataan aiheeseen paremmin ja aivan ihanin talvikuvin ensi viikon aikana. Nyt nautin täysillä tästä viikosta, illalla vietettävistä kemuista, huomisen avajaisista ja helikopterilennosta ja saunaillasta, torstain ammattilaispäivästä ja bloggareiden Mingle Partyista. Lauantaina juttelen YleX:llä vuoden 2015 matkatrendeistä ja budjettimatkailusta, sunnuntaina puhun sosiaalisesta mediasta Matkamessujen Meeting Point -lavalla.

Luvassa on niin paljon kaikkea ihanaa, että ihan pyörryttää.

 

Maarianhamina-29

Maarianhamina-23a

Talviretkeilijän opas

Talviretkeilijän opas tarjoaa Jouni Laaksosen vuosikymmenien kokemukseen perustuvat vinkit helpoista päivä- ja perheretkistä vaativiin talvivaelluksiin. Näillä ohjeilla nuotio syttyy lumihangenkin keskellä ja telttailu on turvallista myös silloin, kun mittari on miinuksella.

Osta tarjoushintaan!
Uutta vuoteen 2023

Haaveiletko retkeilytoimittajan ammatista?

Aloita vuosi 2023 inspiroitumalla luonnosta ja lähde sanojentäyteiselle neulaspolulle kohti luontokirjoittajan unelmiasi! Eräkirjailija, retkeilytoimittaja ja luontokuvaaja Monni Himarin verkkokurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat syventää luonnon kuvailua ja maalata sanat maisemiksi.

Ilmoittaudu

UUTISKIRJE

Monni Himari

Marinella Himari

KAUKOKAIPUU-matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Näillä preseteillä käsittelen kaikki blogin valokuvat.

Privacy Preference Center