Ready, set, Nordic Bloggers’ Experience!

Terveisiä Ahvenanmaalta, terveisiä NBE:stä!

Täällä sitä ollaan, Ahvenanmaalla Maarianhaminassa lähes 20 vuoden tauon jälkeen.

Olen mukana Matkamessujen, Visit Helsingin ja Visit Finlandin järjestämässä Nordic Bloggers’ Experience -bloggaajaohjelmassa, joka toi viikonlopun aikana Suomeen 60 kansainvälistä bloggaajaa ympäri maailmaa. Näille kv-bloggaajille näytetään kotimaamme kiinnostavimpia kohteita, joita ovat mm. Helsinki, kotikaupunkini ja Sibeliuksen 150-vuotista historiaa juhliva Hämeenlinna, Suomen vanhin kaupunki Turku, Rovaniemi sekä Norjan ja Ruotsin rajalla Suomineidon käsivarressa sijaitseva Enontekiö. Myös Tukholma ja Maarianhamina ovat reissukohteina, ihan kuten viime vuonna.

Nyt toista kertaa vietettävä NBE on suurin Suomessa järjestetty matkabloggaajatapahtuma – meillä kaikilla on yhteensä yli 2,5 miljoonaa kuukausittaista lukijaa ympäri maailmaa. Voit seurata seikkailujamme Instagramissa ja Twitterissä #nbefinland-hashtagilla sekä tempauksen omassa kuvagalleriassa, joka löytyy täältä.

 

Maarianhamina-34

 

On aivan mahdottoman hienoa olla mukana kampanjassa, joka puhuu myös oman rakkauteni puolesta: kotimaanreissut ovat lähellä sydäntä, joten kannan ilolla korteni kekoon, kun saan luvalla hehkuttaa Suomea tänne saapuneille bloggareille.

Tässäpä siis muutamia maistiaisia Ahvenanmaalta – palataan aiheeseen paremmin ja aivan ihanin talvikuvin ensi viikon aikana. Nyt nautin täysillä tästä viikosta, illalla vietettävistä kemuista, huomisen avajaisista ja helikopterilennosta ja saunaillasta, torstain ammattilaispäivästä ja bloggareiden Mingle Partyista. Lauantaina juttelen YleX:llä vuoden 2015 matkatrendeistä ja budjettimatkailusta, sunnuntaina puhun sosiaalisesta mediasta Matkamessujen Meeting Point -lavalla.

Luvassa on niin paljon kaikkea ihanaa, että ihan pyörryttää.

 

Maarianhamina-29

Maarianhamina-23a

Ennakkotilaa: Vaella, kalasta, rakasta — Omaa polkua etsimässä

"Minä rakastan merta; sen äärettömyyttä, ja salaisuuksia, jotka luonto on pystynyt säilyttämään itsellään. Kaikuja, jotka kumisten kantautuvat kilometrien syvyyksistä. Sitä, miten rannan hienolla hiekalla ja simpukkamurskalla kävellessään voi palata hetkeksi elämän alkukodin ääreen – sinne, mistä kaikki on syntynyt."


Ennakkotilaa

Uutiskirje

Miltä kuulostaisi kahvitauko kerran kuussa kiinnostavien matkajuttujen äärellä? KAUKOKAIPUUn uutiskirje nivoo yhteen ajankohtaiset artikkelit, reissu- ja retkivinkit sekä helmet arkistojen kätköistä.

Privacy Preference Center