“Makes me feel homesick for Finland”
“PAUL’s FACE when the red team got so many points, love it!”
“That is just BEAUTIFUL!”


Kuvaan paljon ja aina, kuten tiedätte, mutta joskus innostun myös videoista. Vaikka otokset nauravista kavereista ovat ihania ja lauseilla voi kuvailla tunnelmia ja fiiliksiä, ei mikään vedä vertoja aidoille reaktioille.


Yhteistyössä VisitFinlandin, Innastus Oy:n ja Pienen Ideapuodin sekä kaikkien paikallisten matkailuyrittäjien kanssa toteutettu Saimaan Outdoors Finland -blogimatka oli ikimuistoinen, ihana ja inspiroiva. Ja vaikka Suomi on suosikkimaani, on rakkauteni kotimaata kohtaan tällä hetkellä vähintäänkin ylitsepursuava.


Outdoors Finland


Bloggaajat mukana reissussa: Off-The-Path, Life is a trip, Travel with Bender, globalhelpswap, we12travel, Instinct Voyager, Dream Euro Trip sekä Lapsiperheen matkat. Erityiskiitokset myös Mika Kärkkäiselle ja Saimaa Fishing Travelsille, joka sai tällaisen kalastajan tyttären ja ikänsä narranneen likan kovin onnelliseksi.

Kiitos myös mukana reissanneelle Partioaitalle, joka piti blogiyhteistyön merkeissä huolen allekirjoittaneen varusteista: kapea lestini kohtasi viimein vertaisensa, kun vedin jalkaani Hanwagin Tatra Narrow -vaelluskengät ja nostin selkääni syksyn värejä kunnioittavan viininpunaisen Fjällrävenin FRILUFT -päivärinkan.

Outdoors Finland

Kaksi viimeistä ryhmää ovat par’aikaa reissussa länsirannikolla ja Hämeessä. Voit seurata seikkailuja sosiaalisessa mediassa #OutdoorsFinland-hastagin avulla.

Muistattehan, että huomenna vietetään Suomen luonnon päivää sekä Retkipäivää, joten ei muuta kuin kamppeet ylle ja ulos luontoon. Mukavaa viikonloppua kaikille!

Suomen luetuimman matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Ennakkotilaa: Vaella, kalasta, rakasta — Omaa polkua etsimässä

"Minä rakastan merta; sen äärettömyyttä, ja salaisuuksia, jotka luonto on pystynyt säilyttämään itsellään. Kaikuja, jotka kumisten kantautuvat kilometrien syvyyksistä. Sitä, miten rannan hienolla hiekalla ja simpukkamurskalla kävellessään voi palata hetkeksi elämän alkukodin ääreen – sinne, mistä kaikki on syntynyt."


Ennakkotilaa

Uutiskirje

Miltä kuulostaisi kahvitauko kerran kuussa kiinnostavien matkajuttujen äärellä? KAUKOKAIPUUn uutiskirje nivoo yhteen ajankohtaiset artikkelit, reissu- ja retkivinkit sekä helmet arkistojen kätköistä.

Privacy Preference Center