Sigma Ambassador -julkaisu

Sigma 35mm f/1.4 – matkailijan paras objektiivi?

Kun on intohimoisesti valokuvannut pienestä tytöstä saakka, ja kun on vuosien ajan katsonut ylöspäin arvostamiaan luontokuvaajia, on vieläkin vaikea käsittää, miten Sigma on luottanut minut riveihinsä.

On kiitollista toimia Sigman kaltaisen brändin ambassadorina, sillä käytössäni oleva ammattilaistason objektiikka on vienyt valokuvani aivan uudelle tasolle. Valovoimaisuus sekä omassa käytössäni täysin uudet polttovälit toki tekevät osansa, mutta suurimman eron huomaan kuvien tarkkuudessa, mistä Art-sarjan laseja onkin kiitelty lähes kaikissa alan julkaisuissa.

Vaikka rakastuinkin heti ensisilmäyksellä 105 milliseen macro-linssiin, myönnän, että monissa medioissa kehuttu ja palkittu täyden kennon kameralle tarkoitettu 35mm f/1.4 Art -sarjan objektiivi on kaiken hehkutuksen arvoinen: jos minun pitäisi jatkossa valita vain yksi objektiivi mukaan reissuilleni, olisi se ehdottomasti tämä monien lehtikuvaajienkin valitsema 35 mm polttoväli, joka sopii ennen kaikkea katukuvaukseen, dokumentointiin ja miljöölle.

Tässä siis muutamia 35mm Artilla taltioituja hetkiä marraskuiselta Thaimaan matkaltani, jonka aikana vierailin muun muassa täällä Samut Songkhramissa. Palataan saman objektiivin tuloksiin, kunhan olen ehtinyt käyttää sitä myös Lapin luonnossa.

 

Samut Songkhram

Samut Songkhram

Samut Songkhram

Samut Songkhram

Samut Songkhram

Samut Songkhram

Samut Songkhram

Samut Songkhram

Samut Songkhram

Samut Songkhram

Samut Songkhram

Samut Songkhram

Samut Songkhram

Samut Songkhram

Samut Songkhram

Samut Songkhram

Samut Songkhram

Samut Songkhram

Suomen luetuimman matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Osa artikkeleista sisältää kumppanuuslinkkejä; vaikka minä saan niiden kautta tehdyistä tilauksista pienen korvauksen, sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, kun tuet KAUKOKAIPUUn toimintaa ja mahdollistat artikkeleiden tuottamisen jatkossakin.

09/2021

Vaella, kalasta, rakasta

Kaikkein pieninkin päätös muuttaa oman elämän kurssia.

Vaella, kalasta, rakasta on koskettava tarina rakkaudesta, oman polun löytämisestä ja uudesta alusta Pohjois-Norjassa. Lukuisin luontokuvin kuvitettu teos on tositarina kirjailija Monni Himarin elämästä sekä yli kymmenen vuotta kestäneen jatkuvan matkailun aiheuttamasta burnoutista ja siitä toipumisesta.

Lue lisää kirjasta täällä »

Tilaa kirja

Uutiskirje

Miltä kuulostaisi kahvitauko tai pari kuukaudessa kiinnostavien matkajuttujen äärellä? KAUKOKAIPUUn uutiskirje nivoo yhteen ajankohtaiset artikkelit, reissu- ja retkivinkit sekä helmet arkistojen kätköistä.

Privacy Preference Center