Olen sanonut tämän ennenkin, mutta… Mihin tämä kaikki aika katoaa?

Olen koko ajan varmempi siitä, että unelmiaan pitää tavoitella nyt, valintoja pitää tehdä nyt, kokemuksia pitää kerätä nyt ja elää pitää nyt. Suoraan sanottuna, en pelkää mitään niin paljon kuin tylsää elämää. Sitä, että jonain päivänä herään ja totean: ”Olisinpa..”

Ei. Elämä on elämistä varten, ja sanokoot kuka mitä tahansa, minä haluan nauttia jokaisesta päivästä niin paljon kuin voin. Se ei tarvitse suuria seikkailuja tai matkoja maailmalle vaan niitä asioita, joista itse tulee onnelliseksi. Tuntuu, että me liian usein joustamme toisten takia, emmekä pidä tarpeeksi huolta omasta hyvinvoinnistamme tai unelmistamme.

En tällä hetkellä keksi mitään parempaa, kuin asua tien päällä ja vaihtaa maisemaa, kun siltä tuntuu.

Mutta asiaan: Oletko sinä suorituskone vai vuoristomaisemien fiilistelijä? Liittoudutko polulla toisten kulkijoiden kanssa vai jatkatko matkaasi mieluiten yksin? Oletko kuullut valitusharjoituksesta? Entä millainen on täydellinen vaelluskumppani?

Ajatella, että Evan ja allekirjoittaneen 27. Eräloki-jakso on julkaistu. Huh! Päivän jaksossa puhutaan muun muassa siitä, onko retkellä parasta yksin vai seurassa. Ja: Retkiseuraa voi löytää monesta paikasta, nyt myös meidän Erälokin kautta! Me nimittäin haluamme, että kaikille innokkaille löytyy kaveri, joten klikkaa itsesi meidän Instaan ja postaa Erälokin viimeisimmän kuvan alle omat toiveet retkiseurasta ja siitä, millaisille retkille haluaisit! Yhteistähän teillä on jo kiinnostus retkeilyyn ja se, että nauratte meidän vitseille.

Sehän tarkoittaa, että myös meidän kanssa voi tulla retkelle!

Löydät meidät iTunesista, aCastista, SoundCloudista ja Twitteristä sekä Instagramista.
Kiitos, kun tuet sivuston toimintaa

Kun hankit retkeilyvarusteita ja kirjoja boldattujen sinisten linkkien ja painikkeiden kautta, minä saan pienen provision, mutta sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, kun tuet KAUKOKAIPUUn toimintaa ja mahdollistat lukukokemuksen ilman mainosbannereita.

Privacy Preference Center