Samuilta matka jatkui lautalla kohti täydenkuunkekkereistä tunnettua Phangania. Bileet jäivät meidän osaltamme väliin, eli saavuttiin saarelle ns. ”low-seasonin” aikaan. Tarkoittaa sitä, että kaikki majoituspaikat irtosivat puolet normaalia edullisemmin. Hill’s Side Bungalow -kylässä kelpasi kyllä asustella, mutta voi hyvä tavaton miten nihkeä sää meidät yllättikään: trooppinen taifuuni kiusasi lähes viiden päivän ajan. Ja mitä se sitten tarkoitti? Vettä satoi kuin aisaa aamusta iltaan ja yöstä aamuun, minkä seurauksena pöntöt, kadut sekä ravintolat tulvivat.

Onneksi saarelta löytyi divari, joka vaihtoi ja myi myös suomen- ja englanninkielisiä teoksia. Pariskunnan molempi sierainpari luki kannesta kanteen kolme teosta kyseisen saderiehan aikana. Hohhoijaa. Ainoa huvi taisi olla se, kun juostiin bikinit ja simmarit päällä safkaamaan – ravintolaan oli ihan turha yrittääkään normivaatteilla, sillä edes sadetakit eivät siinä tuiverruksessa riittäneet.

Näissä kuvissa ollaan siis juuri saavuttu saarelle, tsekkaillaan omaa bungalowia ja käytiin mäsäyttämässä ehkä maailman parhaimmat setit oranssein viestilapuin sisustetussa Mama Snizelissä. Jos ikinä matkaatte tälle saarelle, vaadin teitä testaamaan nuo kyseiset sämpylät. Silloin taivas laskeutuu maan pinnalle. Vähän niinkuin se helvetin taifuunisadekuuro.


Phangan8

Tyyntä Phanganin myrskyn edellä | Thaimaa

Tyyntä Phanganin myrskyn edellä | Thaimaa

Koh Phangan

Phangan1

Phangan6

Phangan5

Phangan4