Tervetuloa viettämään koko perheen retkeilyaiheista Talviluonnonpäivää luontokeskus Haltiaan ja Nuuksion kansallispuistoon!

Alkuvuosi on pitänyt kiireisenä ja yksi ihanimmista kalenterintäyttäjistä onkin ollut tulevan viikonlopun Talviluonnonpäivä. Pakkaa siis reppuun evästä, termari ja rutkasti retkimieltä, ja tule Nuuksioon lauantaina 3. helmikuuta! Löydät päivänohjelman, luennot, aktiviteetit ja ilmoittautumiset Haltian verkkosivuilta. Mikäli haluat osallistua Suomiretken klo 12 alkavalle maksuttomalle luontokuvauskävelylle, nappaa mukaan myös ylimääräinen varavirtalähde, jos vaan omistat sellaisen. Pakkanen nimittäin syö akut ahnaasti.

Joppe ja allekirjoittanut ovat myös järjestämässä Suomen Erätaito ry:n kanssa tapahtuman iltaohjelmaa, joka löyty Facebookista nimellä Haltian iltanuotio ja Retkiyöhaaste. Olet tervetullut tulistelemaan kanssamme ja jäämään vaikka yöksi, mikäli omistat talvimajoittusmisvarusteet!

Illan ohjelmassa on saunomista, tulistelua, yhdessäoloa ja omien eväiden grillaamista. Nuotiomestarinamme toimii Mikko “Peltsi” Peltola, joka kertoo YLE:n Peltsin kova vuosi -sarjan kuvauksista Lapissa.

Lämpimästi tervetuloa!