Luonnon monimuotoisuuden kunniaksi

Tänään 22. toukokuuta vietetään YK:n yleiskokouksen julistamaa kansainvälistä luonnon monimuotoisuuden päivää. Päivän tarkoituksena on lisätä tietoisuutta ja ymmärrystä luonnon monimuotoisuudesta sekä tehdä tutuksi ympäristönsuojelua, kestävää luonnon hyödyntämistä ja hyötyjen tasapuolista jakoa. ⠀

Päivän kunniaksi lahjoitan kaikista tänään tilatuista Erältä, eräistä -kirjoista sekä kortti+kirja-komboista kymmenen sijaan 20% Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun. Voit tilata kirjan itsellesi tai lahjaksi ystävän, vanhemman tai isovanhemman kevättä piristämään; halutessasi kirjoitamme korttiin terveisesi ja postitamme kirjan suoraan vastaanottajalle.

Minulla on myös toinen mukava yllätys! Olemme suunnitelleet yhteistyössä Suomiretken ja äitini MAKEEdesign-yrityksen kanssa luonnon monimuotoisuutta kunnioittavan korusarjan, jonka jokainen malli on saanut inspiraationsa yhdestä Suomen kansallispuistosta. Voit tutustua mallistoon täällä.

Aamun hetki kauniilla ja tyynellä suolammella.

Kolmannen yllätyksen siirrän hieman tuonnemmaksi, mutta lupaan kertoa siitäkin pian. Yksi unelmistani on nimittäin toteutumassa, ja siitä suurin kiitos tälle jo yli 12-vuotiaalle matkablogille.

Elämä ja luonto on ihmeitä täynnä. Kun mieli on avoin, ne myös löytävät uusiin koteihinsa.  ♥