Tervehdys,

koska nykytilanne valitettavasti esti Suomen Luontokeskus Haltiaan suunnitellut nokipannukahvittelut, lupasin järjestää kirjajulkkarit etänä Instagram-liven välityksellä.

Julkkareita vietetään tänään sunnuntaina 19.4. klo 19:00 (Suomen aikaa).

Kirjaudu silloin sisään Instagramiin ja klikkaa käyttäjäkuvaani, jolloin pääset mukaan lähetykseen. Liven aikana kuulet, miten kirjan tarinat syntyivät, mitkä lastuista ovat minulle rakkaimpia, ja miksi päädyin purkamaan kustannussopimuksen ja tuottamaan sen sijaan omakustanteen.

Alun haastattelijana toimii pitkäaikainen ystäväni Noora Siljander, jota olen myös muistanut kirjan kiitoksissa. Hänen jälkeensä estardin jakaa kanssani Marjukka Savolainen, jonka kanssa keskustelemme hetken kirjan taittamisesta ja visuaalisesta ilmeestä. Mikäli Marissa Savolainen ehtii mukaan, juttelemme hänen kanssaan kirjan toimittamisesta.

Instagram-tililläni on myös käynnissä arvonta, jossa viisi teosta etsivät uutta kotia lähetyksen päätteeksi. Voit osallistua arvontaan tämän linkin kautta. (Osallistuminen vaatii kirjautumisen Instagramiin.)

Kannen suunnittelu ja kirjan taitto:
Marjukka Savolainen

Näin viime yönä vahvan unen Ukistamme. Hän asui jälleen lapsuudenkotimme yläkerrassa ja tuli halaamaan minua. “Pitkästä aikaa!” kuten hän iloisesti totesi.

Olen toki nähnyt hänestä usein unia, mutta viime kerrasta on jo pitkälti. Luulen, että tämä oli hänen tapansa kertoa, että myös hän on mukana seuraamassa ja ylpeä meistä siskoista, olihan hänen vaimonsa Maisa Savolainen Hämeen Sanomien pitkäaikainen kulttuuritoimittaja (33 vuoden ajan). Uskon, että myös hän seuraa tätä kaikkea Ukin rinnalla. ♥

Mummi HäSan toimituksessa.

Untitled

Untitled

Suomen luetuimman matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Ennakkotilaa: Vaella, kalasta, rakasta — Omaa polkua etsimässä

"Minä rakastan merta; sen äärettömyyttä, ja salaisuuksia, jotka luonto on pystynyt säilyttämään itsellään. Kaikuja, jotka kumisten kantautuvat kilometrien syvyyksistä. Sitä, miten rannan hienolla hiekalla ja simpukkamurskalla kävellessään voi palata hetkeksi elämän alkukodin ääreen – sinne, mistä kaikki on syntynyt."


Ennakkotilaa

Uutiskirje

Miltä kuulostaisi kahvitauko kerran kuussa kiinnostavien matkajuttujen äärellä? KAUKOKAIPUUn uutiskirje nivoo yhteen ajankohtaiset artikkelit, reissu- ja retkivinkit sekä helmet arkistojen kätköistä.

Privacy Preference Center