Tervehdys,

koska nykytilanne valitettavasti esti Suomen Luontokeskus Haltiaan suunnitellut nokipannukahvittelut, lupasin järjestää kirjajulkkarit etänä Instagram-liven välityksellä.

Julkkareita vietetään tänään sunnuntaina 19.4. klo 19:00 (Suomen aikaa).

Kirjaudu silloin sisään Instagramiin ja klikkaa käyttäjäkuvaani, jolloin pääset mukaan lähetykseen. Liven aikana kuulet, miten kirjan tarinat syntyivät, mitkä lastuista ovat minulle rakkaimpia, ja miksi päädyin purkamaan kustannussopimuksen ja tuottamaan sen sijaan omakustanteen.

Alun haastattelijana toimii pitkäaikainen ystäväni Noora Siljander, jota olen myös muistanut kirjan kiitoksissa. Hänen jälkeensä estardin jakaa kanssani Marjukka Savolainen, jonka kanssa keskustelemme hetken kirjan taittamisesta ja visuaalisesta ilmeestä. Mikäli Marissa Savolainen ehtii mukaan, juttelemme hänen kanssaan kirjan toimittamisesta.

Instagram-tililläni on myös käynnissä arvonta, jossa viisi teosta etsivät uutta kotia lähetyksen päätteeksi. Voit osallistua arvontaan tämän linkin kautta. (Osallistuminen vaatii kirjautumisen Instagramiin.)

Kannen suunnittelu ja kirjan taitto:
Marjukka Savolainen

Erältä, eräistä Marinella

Näin viime yönä vahvan unen Ukistamme. Hän asui jälleen lapsuudenkotimme yläkerrassa ja tuli halaamaan minua. “Pitkästä aikaa!” kuten hän iloisesti totesi.

Olen toki nähnyt hänestä usein unia, mutta viime kerrasta on jo pitkälti. Luulen, että tämä oli hänen tapansa kertoa, että myös hän on mukana seuraamassa ja ylpeä meistä siskoista, olihan hänen vaimonsa Maisa Savolainen Hämeen Sanomien pitkäaikainen kulttuuritoimittaja (33 vuoden ajan). Uskon, että myös hän seuraa tätä kaikkea Ukin rinnalla. ♥

Mummi HäSan toimituksessa.

Untitled

Untitled

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center