Uudenvuoden tervehdys

”Tonite’s agenda: good friends, good vibes, getting high on energy level, and a fresh start with a new year’s meditation. Wishing you peace, love and laughter in the new year! ??”

Ihmiset kasvavat ja muuttuvat, minä muiden mukana. Vuosi 2016 oli monelle ja monella tapaa raskas – kuin jonkun erityisen ajanjakson loppu, jonka päättymistä odotettiin enemmän kuin monen edeltävän.

Tapahtumiltaan rikas ja rakas vuosi ehti mennä myös rikki: Valvoin yön rakkaan mummini vierellä, ja seuraavana aamuna hän oli muuttunut metsäniityksi. Myös siskoni sielukas ranskanbulldog Eikka nukkui pois. Tea-Mari nukkui pois.

Vaikka henkilökohtainen elämäni sujui suru-uutisia lukuunottamatta melko onnekkaasti, ystäväpiirini koki monenlaista järkytystä, mikä on surettanut minuakin. Kaikki tämä on kuitenkin myös vahvistanut tietoisuuttani siitä, millä tavoin, miten ja kenen kanssa haluan elää. Viime vuosi on opettanut ennen kaikkea sen, että aina aika ajoin on päästettävä irti. Sillä loppujen lopuksihan kaikki lähtee siitä, että pystyy rakastamaan peilikuvaansa ja olemaan sille armollinen, hyväksymään minänsä ja tunteensa, oppimaan itsestään ja käyttäytymisestään, ajatuksistaan ja elämästään – ymmärtämään, että osa on tullut vain käymään elämässämme.

Toivottakaamme kaikki jatkossakin tervetulleiksi, kun he haluavat tulla, ja antakaamme heidän mennä, kun he haluavat lähteä.

Tämä uusi aikakausi, vuosi 2017, alkoi Lauran luona hiljaisuudessa, omaa hengitystä tarkkaillen, ulkona paukkuvia raketteja tunnelmallisessa kellarikerroksessa kuunnellen. Tuossa tilassa ja hetkessä – niiden uusien ja vanhojen ystävien ympäröimänä – oli jotain taianomaista ja voimaannuttavaa. Hyvää energiaa. Hyviä enteitä, joiden toteuttaminen lähtee meistä itsestämme.

Puhdistimme ilmaa, kätemme ja mielemme, ja kirjoitimme terveiset tulevalle vuodelle. Ja kun oli minun vuoroni tutustua näihin viesteihin, nostin tahattomasti ensin oman ohjeeni ja siihen Emman vastauksen.

”Sinä tiedät jo.”

Usko itseesi ja mitä vain voi tapahtua. Olkoon vuosi 2017 kaikkien aikojen paras seikkailu!

Untitled

Kiitos, kun tuet sivuston toimintaa

Kun hankit retkeilyvarusteita ja kirjoja boldattujen sinisten linkkien ja painikkeiden kautta, minä saan pienen provision, mutta sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, kun tuet KAUKOKAIPUUn toimintaa ja mahdollistat lukukokemuksen ilman mainosbannereita.

Privacy Preference Center