Kirje

Minä olen miettinyt perjantaista saakka, miten nämä kiitokseni kertoisin. Ja kun omat sanat eivät riittäneet, turvauduin isoisoisälleni osoitettuun kirjeeseen, jonka päätin vaan muotoilla uudelleen.

*

Nyt, kun The Blog Awards Finland -gaalan jälkitouhutkin alkavat olla ohi, muistuvat mieleen ne henkilöt, joille me kirjoittajat olemme kiitollisuudenvelassa. Te olette yksi sellainen, ennen kaikkia muita. Ihailen Teitä siellä ruudun toisella puolen, kun ette pelännyt kaikkien monien töittenne lisäksi paneutua Kaukokaipuun ja sen pakinoiden pariin. En ole kenenkään kuullut moittivan teitä, rakas lukija, missään suhteessa. Te olette tämän intohimon suola, ja teistä tämä blogi elää.

Tämä kiitos on nyt näin epävirallinen, kun olin poissa gaalasta – minä nim. kuvasin Vaelluskummi-kampanjaa varten Hämeenlinnan Aulangolla – mutta mikäli vuoden 2016 parhaan matkablogin pysti saapuu kuriirin kera tänne Töölön poikamiestyttöboksiin, josta tosin muutan pian yhteen elämänkumppanini kanssa, minä voin sitten ehkä ottaa selfien ja kiittää virallisemmin.

Minusta tuntuu, että te olette paras mahdollinen lukijakunta. – Kiitoksia myös kun olette pysyneet matkassa, vaikka minut löytääkin yhä useammin ja muita ennemmin kotimaan korpimetsistä auringonnousuja ja -laskuja, mustikanvarpuja ja saniaisia kuvaten.

*

Minun mummini oli melkoinen seikkailja, Hämeen Sanomien toimittaja ja kalanainen, runonlausunnan Suomen mestari. Hän olisi ollut minusta ylpeä, kun Kaukokaipuu – sen nimisen aukeaman kun on vanhaan leikekirjaansakin askarrellut – voitti oman aikansa ensimmäisen palkinnon, mikäli Cisionin listauksia ei lasketa.

Tämän matkablogin tarinat syntyvät eletystä elämästä. Kiitos siis kaikille maailmassani mukana olleille, käyneille, piipahtaneille ja pysyneille henkilöille, TBAF:n tuomaristolle nähdessään rakkauteni ja intohimoni kirjoittamiseen ja kuvaamiseen, sekä vielä kerran teille lukijoille.

Minä luulen, että olen viimein löytänyt sen oman tapani toteuttaa tarinoitani.

Kiitos!


Mummi

Talviretkeilijän opas

Talviretkeilijän opas tarjoaa Jouni Laaksosen vuosikymmenien kokemukseen perustuvat vinkit helpoista päivä- ja perheretkistä vaativiin talvivaelluksiin. Näillä ohjeilla nuotio syttyy lumihangenkin keskellä ja telttailu on turvallista myös silloin, kun mittari on miinuksella.

Osta tarjoushintaan!
Uutta vuoteen 2023

Haaveiletko retkeilytoimittajan ammatista?

Aloita vuosi 2023 inspiroitumalla luonnosta ja lähde sanojentäyteiselle neulaspolulle kohti luontokirjoittajan unelmiasi! Eräkirjailija, retkeilytoimittaja ja luontokuvaaja Monni Himarin verkkokurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat syventää luonnon kuvailua ja maalata sanat maisemiksi.

Ilmoittaudu

UUTISKIRJE

Monni Himari

Monni Himari

KAUKOKAIPUU-matkablogin takaa löytyy retkeilytoimittaja, kirjailija ja luontokuvaaja Monni Himari.

Näillä preseteillä käsittelen kaikki blogin valokuvat.

Privacy Preference Center