Ota talteen TOP6-vinkit kesälomalle!

Mitä tehdä kaverin kanssa kesällä? Entä mitä tehdä yksin kesällä? Nappaa tästä TOP6-vinkit siihen, mitä tehdä kesälomalla Suomessa!

1. Koe ikimuistoinen Lapin kesä!

Talvikohteena tunnettu Levi tarjoaa monenlaista tekemistä kesällä! Koe unohtumaton yötön yö ja nauti Lapin kesästä kalastaen, patikoiden ja meloen. Tiesitkö, että moniin Levin ravintoloihin ovat tervetulleita myös koirakaverit?

7. Vietä kesäpäivä Punaisenhiekan rannalla

Pallas-Yllästunturin kansallispuiston ehdoton käyntikohde, Punaisenhiekan ranta, on kesälomakohteiden aatelia! Pakkaa mukaan hyvät retkieväät, uikkarit ja pyyhe, ja pulahda kirkkaaseen Pallasjärveen. Kohdi sopii erinomaisesti myös lapsiperheille.

2. Yövy erämökissä Nuuksion sydämessä

Mitä tehdä Espoossa kesällä? Nuuksion kansallispuistosta löytyy tekemistä kesällä niin sooloilijoille, pariskunnille, perheille ja kaveriporukoille. Käy katsomassa Haltian näyttelyt ja syö maittava lounas. Jos haluat jäädä yöksi, varaa tupa ja vietä mukava kesäilta Nuuksion sydämessä!

3.Testaa puolison kanssa Wine in the Woods

Mietitkö, mitä tehdä kesäiltana? Mietitkö, mitä tehdä kesäiltana? Elämyksellisessä Wine in the Woods -illassa viinit ja metsä kohtaavat aivan uudella tavalla. Asiantuntevat oppaat johdattavat sinut matkalle makujen ja tuoksujen maailmaan keskelle metsää pystytetyssä viinibaarissa.

4. Tee kesäpäivän retki Tampereelle

Mitä kaikkea voi tehdä Tampereella ilmaiseksi? No vaikka ja mitä! Lista on pitkä ja monipuolinen, ja tekemistä riittää ihan kaikille. Nappaa täältä talteen TOP 33 vinkkiä ilmaiseen tekemiseen Tampereella ja suunnittele oma Nääsvillen reissusi.

5. Jos Tampere on tuttu, lähde Turkuun!

Turku on turkulaisten mielestä Suomen kaunein kaupunki. Myös Turun murre kuuluu turkulaisten mielestä murteiden aateliin. Ja aatelinen Turku onkin, sillä sieltä löytyy myös komea Turun linna! Lue täältä, mitä kaikkea kannattaa tehdä Turussa.

6. Täytä termospullo jäätelöllä ja yllätä ystävä retkellä

Osta jäätelöä, täytä sillä termospullo ja varaa mukaan kaksi lusikkaa. Kutsu sitten ystäväsi retkelle yhdelle Suomen monista luontopoluista ja yllätä hänet päivän kuumimpana hetkenä kylmällä herkulla! Ps. Tämä vinkki toimii todistetusti myös treffeillä.

 

Mitä tehdä kesällä?
Koe Lappi kesällä! Pulahda kirkkaaseen Pallasjärveen Pallas-Yllästunturin kansallispuiston sydänmailla.

 

Etsitkö lisää kesävinkkejä? Lue nämä!