KAUKOKAIPUU 2.0 ja uusi alku Pinnan alta

Vaikka kirjoitan työkseni, tämän tekstin saattaminen järkevään muotoon tuntuu varsin jähmeältä. Julkaisua en pysty vielä edes ajattelemaan, mutta luotan sanojen löytävän paikkansa.

Olen julkaissut reissutarinoita ja vaelluskertomuksia KAUKOKAIPUU-sivustolle vuodesta 2008. Ikimuistoinen matka on ollut ihanan pitkä ja se jatkuu edelleen, joskin hieman uudella tavalla:

KAUKOKAIPUU 2.0 tulee keskittymään entistä enemmän retkeilyyn ja maata pitkin matkustamiseen, kohdevinkkien jakamiseen sekä laajempien matkaoppaiden tuottamiseen. Jaan tottakai edelleen ajatuksia ja kokemuksia arjesta täällä Norjassa, sillä aiheet ovat olleet todella suosittuja. Myös blogin etusivu on saanut uuden ilmeen: viimeisimpien julkaisujen lisäksi pääset käsiksi arkistojen helmiin ja muihin ajankohtaisiin nostoihin.

Entistä enemmän kotimaan vinkkejä

KAUKOKAIPUUN Suomi-opas nivoo yhteen yli 300 vinkkiä kotimaan kohteisiin. Uutta sisältöä julkaistaan kaiken aikaa, joten voit halutessasi pinnata sivun suosikkeihisi. Lisäksi olen luonut kotimaan kohteiden etsintää helpottaakseni Hakemiston, josta löydät sivustolla julkaistut Suomen retkikohteet aakkosjärjestyksessä. Tutustu myös päivitettyyn navigaatioon (eli ylävalikkoon), jonka avulla pystyt selaamaan entistä enemmän jo julkaistua materiaalia.

Mikäli käytät Instagramia ja etsit vinkkejä Suomen upeista luontokohteista, tervetuloa seurailemaan suomiretki-tiliä.

Suosittuja julkaisuja
TOP 33 ilmaista tekemistä Tampereella »
Suomen nähtävyydet kartalla »
Suomen kansallismaisemat »
Suomen kansallispuistot »

KOTIMAA

Yli 300 vinkkiä kotimaan kohteisiin

Suomi-opas

Uusi sivusto: Pinnan alta

Pinnan alta -sivusto syntyi joulukuussa 2020 pitkällisen pohdinnan ja Pohjois-Norjaan muuttamisen tuloksena. Ymmärsin, että KAUKOKAIPUUssa julkaistavien matkailusisältöjen lisäksi tarvitsen toisenlaisen foorumin pintaa syvemmille ajatuksille.

Norjanmeren rannalle muutettuani olen rakastunut mereen silmittömästi: niin syvästi etten yksinkertaisesti voisi jättää ajatuksiani kertomatta. Ja kunhan omaelämäkerrallinen romaani-tietokirjani ilmestyy syksyllä 2021 ja mikäli sen luette, ymmärrätte paremmin, miten tämä kaikki on päässyt tapahtumaan.

Uuden sivuston aiheita
Tervetuloa ilmastolukupiiri Jiekŋaan »
Kuka keksi nimetä Kuun meret – ja vieläpä niin kauniisti? »
Miten meri voisi koskaan unohtaa? »
5 meriaiheista luontodokumenttia, jotka kannattaa katsoa »

UUTTA

Pinnan alta on blogi elämästä meren, elämän alkukodin äärellä

Tutustu

Muita mukavia

Luovan kirjoittamisen verkkokurssi: Onko kirjoittaminen intohimosi ja haluaisit kehittää taitojasi? Haaveiletko toimittajan urasta tai jopa oman kirjan julkaisemisesta? Jos vastasit yhteenkään edellä mainituista kyllä, helmikuussa lanseerattava luovan kirjoittamisen verkkokurssi on juuri sinua varten! Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Kirjatarjous: Osta Erältä, eräistä -kirja verkkokaupasta tarjoushintaan 25 € (norm. 29 €) koodilla KAUKOKAIPUU.

Alekoodi Radison hotelleihin: Nappaa tarjous, jolla saat Radison hotelleissa -25% alennuksen tammikuussa tehdyistä varauksista.

 

Pohjoisin terveisin,
Monni

Uutiskirje

Miltä kuulostaisi kahvitauko kerran kuussa kiinnostavien matkajuttujen äärellä? KAUKOKAIPUUn uutiskirje nivoo yhteen ajankohtaiset artikkelit sekä helmiä arkistojen kätköistä.

Privacy Preference Center