Häämatkakohde tekee yhteiset unelmat todeksi – mutta minne lähteä häämatkalle?

Häämatkakohde voi sijaita tropiikissa, maailman metropoleissa, Pohjois-Norjan tuntureilla tai vaikka kotimaan vaelluksen varrella – pääasia, että häämatkakohde näyttää teiltä ja miellyttää molempia. Mutta minne sitten kannattaa lähteä häämatkalle? Lue KAUKOKAIPUUn häämatkavinkit ja toteuta unelmiesi reissu puolisosi kanssa!

Häämatka on uuden yhteisen elämän alku – loma, josta haluaa nauttia ja jonka haluaa säilöä muistoihinsa. Tässä muutamia ideoita, joiden pohjalta yhteistä häämatkaa voi alkaa suunnitella.

1. Italian häämatka

Iki-ihana Italia on kaunis häämatkakohde, joka tarjoaa monenlaista nähtävää ja koettavaa oman puolison kanssa. Tutustu Gardajärven, Cinque Terren ja Rooman matkakohteisiin.

2. Singaporen häämatka

Singapore on yhdistelmä historiaa ja nykyaikaa sekä Little Indiaa, China Townia ja upeita kattobaareja. Vierailkaa myös Gardens By The Bay -puutarhassa ja nauttikaa elämänne rapuannos, mausteinen ja pehmeä chili crab. Majoitukseksi suosittelen kaunista ekohotellia, Parkroyal on Pickeringia.

3. Thaimaan saaret lumoavat

Thaimaa on takuuvarma häämatkakohde. Hyvää ruokaa, kauniita rantoja ja saarihyppelyjä, ehkä myös yhdessä huiputtamaan Krabin kansallispuiston korkein kohta tai vaikka kokkauskurssille?

 

häämatkakohde

 

4. Häämatkalle Lontooseen

Rakastatteko kaupunkeja, kulttuuria, kahviloita ja kirjakauppoja? Kenties hyvää olutta? Siinä tapauksessa Lontoo ja romanttinen Notting Hill ovat teitä varten! Pyörähtäkää myös etsimässä aarteita Portobello Roadin antiikkimyyjäisissä.

5. Häämatkalla Euroopan road tripille

Varatkaa kalenterista 2-3 viikkoa, pakatkaa auto ja lähtekää Euroopan road tripille! Moselin viinilaakso, Itävallan Hallstat ja Italian kauneimmat päiväretkikohteet odottavat!

6. Pohjois-Norjan vuorille ja kuningasrapua nauttimaan

Jos rakastatte pohjoista, lähtekää Norjaan road tripille! Pohjois-Norja on täynnä toinen toistaan upeampia luontokohteita, ja mikäli haluatte seikkailla, lukekaa myös Lofoottien parhaista telttailupaikoista ja muista Lofoottien kohdevinkeistä.

7. Häämatkan kohteena vaellus

Useampi ystäväpariskuntani on lähtenyt häämatkallaan vaellukselle. Kyllä, luit oikein! Kahden kesken luonnon helmassa vietetty aika on ihanan rauhallista, ja samalla voi keskittyä kokonaan toisen läsnöoloon. Lue Suomi-oppaasta yli 400 vinkkiä kotimaankohteisiin ja valitse lyhyempi tai pidempi reitti yhteiselle neulaspolulle!

 

häämatkakohde

 

Muistakaa myös nämä

Kaiken kattava pakkauslista matkalle »
Pakkauslista road tripille »
Pakkauslista vaellukselle »
Varmistakaa passin voimassaoloaika »
Tehkää matkustusilmoitus »